TDP İl Başkan Yusuf Polat 'dan Canan Kaftancıoğlu’na ziyaret

TDP İl Başkan Yusuf Polat 'dan Canan Kaftancıoğlu’na ziyaret
Türkiye Değişim Partisi (TDP) İstanbul İl Başkanı Yusuf Polat ve İl Yönetimi Kurulu CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nu Şişhanede il binasında ziyaret ettiler.

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, tarafından İstanbul İl Başkanı Olarak Atanan Türkiye Değişim Partisi (TDP) İstanbul İl Başkanı Yusuf Polat çalışmalara Aralıksız Devam Ediyor.

Türkiye Değişim Partisi (TDP) İstanbul İl Başkanı Yusuf Polat İstanbul’da Siyasi Parti Ziyaretlerine CHP İle Başladı. Türkiye Değişim Partisi (TDP) İstanbul İl Başkanı Yusuf Polat’ ın, temsil ve protokol olarak  Kadın İl Yöneticileri ve Kadın Kolu Başkanıyla birlikte ziyaret ettiği, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu Misafirlerini Makamında Ağırladı.

Ziyarette Türkiye Değişim Partisi (TDP) İstanbul İl Başkanı Yusuf Polat, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na ATATÜRK temalı bir hediye verdi.

Türkiye Değişim Partisi (TDP) İstanbul İl Başkanı Yusuf Polat Ziyaret Sonrası yaptığı açıklamada, temsil ve protokol ziyaretlerini kadın yöneticileri ile yaptıklarını ifade ederek; “TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİ bir kadın hareketidir. Temsil ve protokolde Partimizi en önce kadınlarımız temsil eder.” ifadelerin Kullandı.

Verdiği Atatürk temalı hediye için de, Türkiye Değişim Partisi, misyonunu Atatürk ve kurucu anlayıştan aldığını ifade ederek; “ TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİ, Atatürk İlkelerini savunan, Cumhuriyetin değerlerini geliştirerek koruyan, Evrensel Hukuk kurallarına uyan, İnançlara saygılı laikliği yaşatan, Üretimi destekleyen, Emeği koruyan, Hudut ve Bayrak birliği diyen Demokratik Kitle Partisi’ yiz.” şeklinde açıklamada bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.