TEM Otoyolu'nda trafik durdu!

TEM Otoyolu'nda trafik durdu!
TEM Otoyolu Gebze mevkiinde etkili olan kar nedeniyle kilometrelerce araç kuyruğu oluştu, sürücüler saatlerce bekledi.

İstanbul'da sabah saatlerinden beri etkili olan kar yağışı öğleden sonra tipiye dönüştü. TEM Otoyolu Gebze mevkiinde etkili olan kar nedeniyle zor anlar yaşayan sürücüler D-100 Karayoluna girmek isteyince trafik kilitlendi. Bölgede oluşan araç kuyruğu havadan da görüntülendi.

KİLOMETRELERCE ARAÇ KUYRUĞU OLUŞTU

TEM Otoyolu Gebze mevkiinde etkili olan kar yağışı nedeniyle uzun araç kuyrukları oluştu. TEM Otoyolu'na ilerlemeyince Şekerpınar kavşağını kullanarak D-100 Karayoluna girmek isteyen sürücüler bu kez Şekerpınar Organize Sanayi bölgesinde bulunan kavşağı kilitledi. Bölgede TIR'lar ve otomobillerden oluşan kilometrelerce araç kuyruğu oluştu.

Sürücülerden Muharrem Büyükçakır "Yaklaşık olarak iki saat oldu. Hala gişelerdeyiz gördüğünüz gibi. Kar yağdığında bu rezilliği hep yaşıyoruz. Dün gerçi bu kadar yoktu ama bugün çok fena. Önlem alınmamasından kaynaklı diye düşünüyorum. Ben dağıtım işi yapıyorum. Şu anda 16 tane işim var ve daha hiç dağıtamadım. Trafik 15 dakikadır hiç ilerlemedi" dedi. Başka bir sürücü ise, "40 dakika oldu, 40 dakikadır bekliyorum. Otobandan çıktım buraya kadar 40 dakika sürdü herhâlde." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.