TEM Otoyolu’na bir bağlantı daha

TEM Otoyolu’na bir bağlantı daha
Başakşehir Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından önceki dönemde yapımına başlanan ancak yeni dönemde çalışmaların durdurulduğuna dikkat çektiği 3 No’lu Yol’un yapımını tamamlıyor

Başakşehir Belediyesi, ilçelerinin sağlık ve eğitim yatırımlarının yanı sıra ulaşım yatırımlarıyla da Türkiye’nin dikkat çeken ilçesi haline geldiğine dikkat çekti. Güvercintepe ile Olimpiyat Metro İstasyonu arasındaki viyadük projesinin ardından bu kez Başakşehir’den TEM Otoyolu’na bir bağlantı yolu yapmak için çalışmalara başlandı.


Kartoğlu yerinde inceledi

Başakşehir Belediyesi konuyla ilgili, "Önceki dönem İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından başlanan yol projesi, yeni dönemde göreve gelen İBB tarafından yapılmayınca yarım kaldı. ‘3 No’lu Yol’ adı verilen proje, Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’nun talimatıyla yeniden başlatıldı." açıklamasında bulundu. Toplam 3 bin 600 metrelik projenin kalan 1 kilometrelik kısmında yapılan çalışmaları Başkan Kartoğlu yerinde inceledi. Başakşehir 1. Etap’tan başlayan yol projesi, Hürriyet Bulvarı’nın batısında paralel olarak TEM Otoyolu yan yola bağlanacak. Proje tamamlandığında Küçükçekmece-Halkalı istikameti ile Altınşehir ve Güvercintepe mahallelerine ulaşımı kolaylaştıracak. 3 No’lu Yol projesi, bölgede yoğunlukla bulunan okullara ulaşımı da pratik hale getirecek. Bu sayede öğrenciler ve öğretmenler, okullarına geliş ve gidişlerinde trafikte daha az zaman kaybedecek.

DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.