Tığlı ailesinin mutlu günü

Tığlı ailesinin mutlu günü
KASDR Danışma Kurulu Üyesi Muhittin Tığlı'nın oğlu Sabri Deniz Tığlı, Deniz Uzunhan ile görkemli bir nikah töreni eşliğinde dünyaevine girdi

KASDR Danışma Kurulu Üyesi Muhittin Tığlı'nın oğlu Sabri Deniz Tığlı, Deniz Uzunhan ile hayatını birleştirdi. Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen nikah töreninde genç çiftin nikahını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu kıydı. Genç çiftin nikah törenine İmamoğlu'nun yanı sıra CHP İstanbul Milletvekilleri Engin Altay, Mehmet Akif Hazmaçebi, Emine Gülizar Emecan, Zeynel Emre, Sibel Özdemir ve Turan Aydoğan ile CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve çok sayıda davetli katıldı.


Bir ömür mutlu olsunlar

Genç çifte ömür boyu mutluluklar dileyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Evlilik en kutsal kurumların başında geliyor. Her iki genç arkadaşıma da bu anlamda ömür boyu mutluluklar diliyorum. Vatana, millete hayırlı evlatlar yetiştirmelerini temenni ediyorum. Dilerim Allah bir yastıkta kocatsın” dedi. Oğlunun evliliği nedeniyle çok mutlu olduğunu söyleyen baba Tığlı ise, “Bugün bizim en mutlu günümüz. Buraya gelerek mutluluğumuzu paylaşan herkese canı yürekten teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.