Törer: Biz akıl almaya açığız

Törer: Biz akıl almaya açığız
Gelecek Partisi (GP) Büyükçekmece İlçe Başkanı Resul Terör, ilçe binasının bütün eksiklerini tamamladıklarını ve hizmete açtıklarını belirterek, "Bütümn vatandaşlarımızı bekliyoruz. Biz akıl almaya açığız. Bize akıl lazım" dedi

Gelecek Partisi Büyükçekmece İlçe Başkanlığı, esnaf ziyareti yaptı. İlçe Başkanı Resul Törer, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Karayel, Gençlik Kolları Başkanı Erkan Okçu ve ilçe yönetimi ile birlikte Büyükçekmece esnafını ziyaret eden partililer Ramazan Bayramlarını kutladı ve esnafın sorunlarını dinledi. İlçe Başkanı Resul Törer, "Esnafımıza genel başkanımızın selamını götürdük. Ziyaretlerimiz her hafta devam edecek. Esnafızın sorunlarını dinleyeceğiz. Çözüm üretmeye çalışacağız. Tevecühleri bizi sevindirdi. Kendilerini teşekkür ediyoruz" dedi.

Olumlu şeylere evet diyeceğiz
İlçe binasının bütün eksikliklerinin tamamlandığını ifade eden İlçe Başkanı Törer, "Bütün vatandaşlaarımızı bekliyoruz. Biz vatandaşlarımızın görüşlerini önemsiyoruz. Akıl almaya açızız. Bize akıl lazım" ifadelerini kullandı. Büyükçekmece Belediye Meclisi'nde tek üye ile temsil edilen Gelecek Partisi'nin ilçede olumlu her gelişmeye evet diyeceğini dile getiren Törer, "Vatandaşlarımızn aleyhinde olan her işe de hayır diyeceğiz. Biz Büyükçekmece'yi düşünüyoruz" açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.