Tuncer Dağ: Kemal Deniz Bozkurt ve müteahhit tayfası tarafsız kalamadı!

Tuncer Dağ: Kemal Deniz Bozkurt ve müteahhit tayfası tarafsız kalamadı!
Esenyurt Kent Konseyi genel kurulunda seçimi kaybeden mevcut Başkan Tuncer Dağ, çok sert bir açıklama yayımladı. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Kent Konseyi Başkanı seçilen Mehmet Hanifi Kaya'nın başarılı olacağına inanmadığını dile getirdi.

Esenyurt Kent Konseyi genel kurulunda seçimi kaybeden mevcut Başkan Tuncer Dağ, çok sert bir açıklama yayımladı. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Kent Konseyi Başkanı seçilen Mehmet Hanifi Kaya'nın başarılı olacağına inanmadığını dile getiren Dağ, "Esenyurt ilçemizde yapılan Esenyurt Kent Konseyi seçiminde delegeler Mehmet Hanifi Kaya’yı başkan olarak seçtiler kendilerini kutluyorum. Başarılı olacağına inanmıyorum. Kemal Deniz Bozkurt başkanlığındaki Esenyurt Belediyesi yeni müteahhit tayfası, tarafsız kalamamıştır. mesai saatlerinde sonra kapalı kapılar arkasında hesaplar yapan ama kamuya  hesap veremeyen ekibi sınıfta kalmıştır" tepkisini gösterdi. 



Ciddiyetini kaybetti

"Her şeyinize rağmen, bunca baskı ve tehditlere rağmen cesaret sahibi 68 delege benimle beraber olmuş ve cesaret göstermişlerdir. Ben bu delegelere medeni cesaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" diyerek kendisine oy verenleri öven Dağ, "Şuna inanmıyorum ki Mehmet Hanifi Kaya kendisinin ve yürütmenin inisiyatifi doğrultusunda hareket eder. Kemal Deniz Bozkurt ve yeni yetme müteahhit tayfası ve iş bilmez takımı tarafsızlığını ve ciddiyetini kaybetmiştir" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.