Turan Hançerli düğmeye bastı koltuk sahipleri değişti

Turan Hançerli düğmeye bastı koltuk sahipleri değişti
Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, dün sürpriz bir atama gerçekleştirdi. Mevcut Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Doğan görevden alındı, eski Kadıköy Belediye Meclis üyesi Soydan Alkan, Doğan'ın yerine başkan yardımcılığı görevine getirildi. Konuyla ilgili Damga'ya konuşan Hançerli, yakın zamanda yeni gelişmelerin de olabileceğini söyledi

Avcılar Belediyesi dün itibariyle ses getirecek yeni gelişmelere sahne oldu. Daha önce Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yapan ve Hançerli'nin isteği üzerine Avcılar'a gelen Bülent Doğan, görevden alındı. Doğan'ın yerine ismi Avcılar siyasetinde sık sık tartışılan eski CHP Kadıköy Belediye Meclis üyesi Soydan Alkan atandı. Atamaları doğrulayan Belediye Başkanı Turan Hançerli, mevcut başkan yardımcılardan Ali Rıza Değirmenci'nin ise özel kalem görevi için talebi olduğunu, bu anlamda resmi yazısını yazdığını, bakanlıktan onay beklediğini söyledi. Değirmenci de onay gelmesi halinde başkan yardımcılığı görevinden ayrılacak ve Meclis üyeliğinden istifa edecek. Değirmenci'nin istifa etmesi halinde ise Meclis'e gelecek yeni isim yedeklerde ilk sırada olan Fahrettin Tuncay olacak.


Doğan sitem etti

Görevden alındıktan sonra ilk olarak CHP Avcılar İlçe Başkanı Erdal Nas ile bir araya gelen Bülent Doğan'ın bu görüşmede Nas'a belediyeye ilişkin sitemlerini ilettiği, görevden niçin alındığını kendisinin de bilmediği yönünde iddialar gündeme geldi. Konuyu CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na da ilettiği açıklanan Doğan'ın yakın bir zamanda yaşanan gelişmelerle ilgili açıklama yapacağı ihtimali üzerinde duruluyor.

bülent doğan


soydan alkan


 

ÖZEL HABER: ANIL BODUÇ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.