Türkiye devasını bulacak!

Türkiye devasını bulacak!
Esenyurt'ta AK Parti'den istifa ederek DEVA Partisi saflarına geçen yüz kişiye, DEVA Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Halis Kahriman tarafından rozet takıldı. Kahriman, “Türkiye siyasi ve ekonomik anlamda bir çıkmazın içinde. Millet değişim istiyor ve Esenyurt'ta bu değişim rüzgarına tanık oluyoruz. Hiç merak etmeyin Türkiye, devasını bulacaktır” dedi

DEVA Partisi Esenyurt İlçe Başkanlığı, Gold Vizyon Davet Salonu'nda düzenlediği toplantıyla AK Parti'den istifa ederek, partilerine üye olan 100 kişiye rozet taktı. İlçe Başkan Yardımcısı Emrah Hazır tarafından organize edilen toplantıya çok sayıda partili ve ilçe sakini de katılım gösterdi. Toplantıda konuşan DEVA Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Halis Kahriman, DEVA Partisi'nin Türkiye'deki değişime öncelik ettiğini belirterek, “Bugün gördüğünüz manzara bunun somut bir ispatıdır” dedi. “Her Mahalleye Deva” sloganıyla hareket ettiklerini de anlatan Kahriman, kısa süre içerisinde partilerine katılım sayısının giderek artacağını vurguladı.

Kadınlar ve gençler çok değerli

DEVA Partisi'nin kadınlar ve gençler olmadan yol alamayacağını belirten Kahriman, bu anlamda partilerine katılım gösteren genç ve kadın sayısının yüksek olmasının menun edici olduğunu vurguladı. Kahriman, “Tabii ki kadınların elinin değmediği hiçbir çaba başarılı olamaz. Bizler ülkemizin gerçeklerinin farkında olduğumuz için kadınlar kutsaldır diyoruz. Analarımızın, bacılarımızın elinin değmediği bir projeden asla başarı çıkmaz. O yüzden DEVA Partisi kadınlarla yürümekten onur ve gurur duyuyor. Gene çok değerli genç kardeşlerimizi görüyorum. Türkiye genelinde hiçbir siyasi partinin yapamadığını DEVA Partisi yapıyor ve gençleri kazanıyor. Partimizde en az yüzde yirmi gençlik kotası uyguluyoruz. Türkiye tarihinde genel merkezde görev yapıp genel başkan yardımcılığı yapan 20 yaşında bir genç çok azdır ama DEVA Partisi'nde bunu görebilirsiniz. Gençler kendi gücünün farkında olmalı. Önümüzdeki seçimlerde aktif rol oynamalı. 64 milyon seçmen var ve bu seçmenin yarısı Z ve Y kuşağıdır. Yani 30 milyon civarında genç kardeşimiz oy verecek. Gücünüzün farkında olun ve gelin siyasette aktif olun. DEVA Partisi'ne katılın. Biz gençlerimizin önünde değil her zaman arkalarında yürüyeceğiz. Çünkü bu ülkenin geleceği gençlerden geçer. Gençliğe sahip çıkmayan ne ülkesine ne geleceğine sahip çıkabilir” dedi.

Yaprak gibi dökülüyorlar

AK Parti iktidarını da eleştiren Kahriman, “Türkiye, DEVA Partisi ile beraber nefes alacak. 90 günde değişim olacak 360 günde tam bir dönüşüm olacak. Biz bunun sözünü veriyoruz. Biz bunu söylerken laf olsun diye söylemiyoruz. Aynı zamanda güçlü bir yapılanmamız var. Türkiye siyasetinin geldiğin noktaya bakın göreceksiniz; bu milletin kaybedecek bir zamanı kalmamıştır. Biz yarın göreve gelir gelmez, hemen çalışmaya başlayacağız. Çünkü zaman kaybetmek istemiyoruz, zaman dünyadaki en kıymetli şey. Zamana kıymet vermemiz lazım. Bakın ülkemizin gidişatı çok kötü. Her geçen gün bir önceki günü aratıyor. Devletin kurumları sonbaharda ağaç döken yapraklar gibi dökülüyor. Devletin yasaması, yargıyı ve yürütmesi tam bir çöküş dönemi yaşıyor. Liyakatli kadrolar yerine vasıfsız kadrolar ülkeyi yönetiyor. AKP geldiğinde 3Y demişti. Yasakla mücadele, yolsuzlukla mücadele, yoksullukla mücadele diye. Ne oldu? 3Y aldı yürüdü. Biz bunları 3Y ile beraber göndereceğiz” diye konuştu.

deva partisi halis kahriman

Ekonomiyi yönetemiyorlar

İktidarın ekonomi politikalarını da eleştiren Kahriman, “AKP ekonomiyi de yönetemiyor. Faturayı işçiye, memura, çiftçiye, garibana kesiyor. Kaybeden 84 milyon. Kazanan kim saray iktidarı ve yandaşları. Millet garibanlık içinde, açlık içinde ama bunlar sefa sürüyor. Bizim ekonomimiz güçlü olmalı, bağımsız olmalı. Ama bu iktidar ekonomiyi de tek bir kişinin imtiyazına, insafına bırakmış durumda. Ekonomide bu yüzden dikiş tutturamıyorlar. TÜİK diye bir kurum var ki sürekli halka yalan söylüyor. Verdikleri rakamların hiçbiri gerçeği yansıtmıyor. İktidar halka dört koldan yalan söylüyor. Türkiye'deki enflasyon rakamı o kadar yüksek ki Avrupa ülkerinin hepsinin enflasyonunda bile çok çok fazla enflasyona sahip. Afrika ülkeleri bile ekonomide bizden daha iyi duruma geldi. Esnaf kan ağlıyor, çiftçi kan ağlıyor bunlar bizim kaderimiz olmamalı” ifadelerini kullandı.

deva partisi halis kahriman

Değişime hazır olun

AK Parti'den, DEVA Partisi'ne geçen insanların varlığının Türkiye'de değişimin somut bir örneği olduğunu da anlatan Kahriman, “Hiç kimse merak etmesin. Bakın insanlar DEVA Partisi'ne akın ediyor. Yanlışı gören, derdine deva arıyor ve buraya geliyor. Hep birlikte büyüyeceğiz. Değişim rüzgarları esmeye başladı. Hiç merak etmeyin; Türkyie devasını bulacak. Yarının Türkiye'sinde hem Esenyurt'ta hem Türkiye'ye barış ve kardeşliği getireceğiz. Demokrasi ve özgürlükleri bu ülkeye getireceğimize söz veriyoruz” dedi.

 

HABER: BARIŞ KIŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.