Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım: Süreç yasal kurallar gereği işletilmiştir

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım: Süreç yasal kurallar gereği işletilmiştir
Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Çakmak Mahallesi'nde yer alan ve 15 dönüm alan üzerindeki futbol sahasını kapalı yüzme havuzu inşaatı için yıktı. Gelen tepkiler üzerine açıklama yapan Yıldırım, yıllardan beri kamu arazisini işgal eden işletmeye gerekli tebligatın yapıldığını, sonuç alınmayınca da yıkıldığını açıkladı.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Çakmak Mahallesi Tavukçuyoulu Caddesi'nde yer alan kamu arazisini işgal eden işletmeyi yıktı. Çakmak Spor Kulübü yetkililerinin tepki göstermesi üzerine bir açıklama yapan Yıldırım, "Çakmaklı Mahallesi'nde hazine arazisini hiçbir anlaşmaya bağlı olmaksızın senelerce işleten özel işletmeye yönelik gerçekleştirilen yıkım, hukuki kararlar sonuncunda tamamlanmıştır. Yılarca kamu arazisinmi işgal eden işletme yöneticilerine gerekli tebligatlar iletilmiş, süreç yasal kurallar gereği işletilmiştir" açıklamasını yaptı.

Dikkate almayın

Başkan Yıldırım, "Yılıma başlanılan alanda Gençlik ve Spor Bakanlığı'mızla iş birliği içinde uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapacak tam olimpik yüzme havuzu inşa edileceğini ve bulunan bölgede çocuklarımızın mağduriyet yaşamamaları adına Ümraniye Trabzon Millet Bahçesi'nde de donanımlı bir spor tesisinin yapılacağının müjdesini paylaşıyorum" dedi. Hukuki sürecin dışında iftira dolu iddialarla zihinleri bulandıran açıklamaları yapanların dikkate alınmamasını isteyen Yıldırım, "Alınan kararların ve projelerin Çakmaklı Mahallesi sakinlerine hayırlı olmasını diliyorum" temennisinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.