Üner'den sürpriz

Üner'den sürpriz
Pandemi sürecinde de çocukları unutmayan ve birkaç saatliğine sokağa çıkan çocuklara sürprizler hazırlayan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, “Yarınlarımız olan çocuklarımıza olan sorumluluğumuzun bilinciyle, gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya devam edeceğiz” dedi

Sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında olan ancak birkaç saatliğine dışarı çıkma izni bulunan çocuklar, Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in hazırladığı sürpriz etkinlik ile neşelendi.Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte; Cumhuriyet Meydanı’nda, park ve bahçelerde müzik eşliğinde onları bekleyen çizgi film maskotları ve palyaçolar ile müzik eşliğinde eğlenen çocukların mutluluğu gözlerinden okundu. Başkan Mesut Üner ile fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmeyen ve mutlulukları yüzlerinden okunan çocuklar ve aileleri bu zorlu günlerde çocukları düşünerek böyle bir etkinlik hazırlayan Belediye Başkanı Mesut Üner’e teşekkürlerini sundu.

Çocuklarımız geleceğimizdir
Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, çocukların geleceğimiz olduğunu belirterek, “Biz büyükler yarınlarımız olan çocuklarımız için, onlara en güzel geleceği hazırlamak için çalışıyoruz. Bizlerin mutluluğu çocuklarımızın mutluluğuna bağlı. Yüzlerinde beliren bir gülüş, neşe içinde özgürce oynadıkları oyunlar ve büyüdüklerinde mutlu bir çocuk öyküsü olmalı hayatlarında. Kurallara uyarak bugün belirlenen saatlerde sokağa çıkan çocuklarımız için ilçemiz Cumhuriyet Meydanında, park ve bahçelerimizde onları bekleyen sürprizler hazırladık. Çizgi film karakterleri, müzikler, balonlarla çocuklarımız gönüllerince eğlenirken, Çatalca’mız çocuk gülüşleriyle şenlendi. Sorumluluğumuzun bilinciyle, çocuklarımız için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerinde bulundu.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.