URSİAD Nabi Kırmızı'yı seçti

URSİAD Nabi Kırmızı'yı seçti
Avcılar’da URSİAD Şanlıurfa Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin 2. Olağan Genel Kurul seçimi yapıldı. Başkanlığa iş insanı Nabi Kırmızı seçildi

Sanayici ve İş Adamları Derneği (URSİAD) Avcılar’daki genel merkezinde 2. Olağan Genel Kurulu seçim için toplandı. Olağanüstü genel kurula üyeler büyük çoğunlukla katılım sağladı. URSİAD’ın başkanlığına, iş insanı Nabi Kırmızı dernek üyelerinin desteğini alarak  seçildi. URSİAD’ın önceki başkanı Ömer Faruk Bahçivan ise Onursal Başkanlık mevkiine getirildi. 


URSİAD'ı örnek dernek olarak sunacağız

URSİAD'IN yeni başkanı Kırmızı, “Şanlıurfa Dayanışma Derneği'nin kuruluşunun bugüne kadar gelişini anlattılar.Geçen sefer yapmış olduğumuz tüzük değişikliğinde Şanlıurfa'lı iş insanları ismini Şanlıurfa olarak değiştirdik. Bu değişikliğin sebebi; üyelerimiz ve yönetimimiz arasında illaki  Urfalı olmasını şart koşmamamız. Aramıza diğer şehirlerden arkadaşlarımızı, iş insanlarımızı katabilmek içindir. Zaten aramıza katılan diğer şehirlerden birçok arkadaşlarımız bulunmakta. Urfa sadece Urfa değil! Bunu hepimiz biliyoruz. Medeniyetin başaldığı, tarihin sıfır noktası denen bir yer.Nuh tufanından sonra dünyaya yeniden şekil verilip yeni şehirler oluşturulurken, Şanlıurfa o tarihteki yerini almış. Medeniyetin sıfır nokatası denen Mezopotamya'nın da göbeğinde bulunan bir şehir olarak tüm insanalığa, bütün şehirlere hatta dünyaya medeniyeti yaymıştır. İsmimiz Urfa olsa bile biz URSİAD'ı tüm ülkeye, tüm dünyaya örnek bir dernek, örnek hizmetler yapan bir grup olarak sunacağız. Beni de bu göreve uygun gördüğünüz için teşekkür ediyorum.Ömer başkana berdiği hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum. İnşallah bize verdiği bayrağı devam ettireceğiz.Onursal başkanımız olarak da her zaman onun tecrübelerinden faydalanacağız.” şeklinde konuştu.

ursiad

ursiad

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.