Üsküdarlılar için güzel haber

Üsküdarlılar için güzel haber
Kültür ve Sanat’ın şehri Üsküdar’da tam 11 merkezde Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları olan ÜSMEK kapılarını Üsküdarlılara açmaya hazırlanıyor

Üsküdar Belediyesi olarak köklü bir geleneği devam ettirmek adına Üsküdarlılara ücretsiz olarak verilecek eğitimler ile müzik, enstrüman, el işi, zanaat, aşçılık, ebru, bilgisayar, yabancı dil, ses eğitimi, iğne oyası, resim ve daha birçok branşta kursiyerler yetiştirilecek. Uzman eğitimciler tarafından verilecek dersler ile yetkinlik kazanan bireyler kurs sonunda sertifika almaya hak kazanacaklar. ÜSMEK’in açılacağını sosyal medya hesaplarından duyuran Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Müjdemiz var! Müzik, enstrüman, el işi, zanaat, aşçılık, ebru, bilgisayar, yabancı dil, ses eğitimi, iğne oyası, resim ve daha nicesi..Üsküdar Sanat ve Meslek Edindirme Kursları’nı, Ekim’de 11 merkez ile açıyoruz! Köklü bir gelenek, ÜSMEK ile devam edecek. Takipte kalın.” diyerek Üsküdarlılara müjdeyi verdi. Başkan Türkmen, bu paylaşımın ardından birçok vatandaştan olumlu dönüşler geldi.

Ekim ayında açılıyor
ÜSMEK Altunizade, Bulgurlu, Burhaniye, Cumhuriyet, Fatih, Fıstıkağacı, Güzeltepe, Kirazlıtepe, Küplüce, Ünalan, Yavuztürk kurs merkezleri ile toplam 11 yerde eğitimlerine Ekim ayında başlayacak. Kayıt olmak isteyen vatandaşların Üsküdar’da ikamet etmesi gerekiyor. Başvurular Eylül ayı içerisinde online olarak kabul edilecek. Üsküdar Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı olarak hizmet verecek olan ÜSMEK, Üsküdarlıların kolay ulaşım sağlayacağı 11 merkezi ile sanat ve meslek eğitimi alanında birçok yeteneği topluma kazandırmayı amaçlıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.