Vali Gül'den Darülaceze'ye bayramlaşma töreni

Vali Gül'den Darülaceze'ye bayramlaşma töreni
İstanbul Valisi Davut Gül Darülaceze'de bayramlaşma törenine katıldı.

Darülaceze'de İstanbul Valisi Davut Gül'ün de katıldığı bayramlaşma töreni düzenlendi.

Darülaceze'de, İstanbul Valisi Davut Gül'ün de katılımıyla bayramlaşma töreni düzenlendi. Törene, Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci, Kağıthane Kaymakamı Niyazi Erten ve Şişli Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya da katıldı. Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan da Darülaceze'deki vatandaşları ziyaret etti. Darülaceze bahçesinde kurulan sahne önünde, Darülaceze sakinleri, gönüllüler ve ziyarete gelen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın koruması altındaki çocuklarla bayramlaştı. Vali Davut Gül törende bir konuşma yaptı. Gül, konuşmasının ardından Darülaceze sakinleriyle tek tek selamlaşarak karanfil dağıttı.

"OLMAZSA OLMAZLARIMIZDAN BİRİ BÜYÜKLERİ ZİYARET ETMEK"

Törende konuşan Vali Gül, "Darülaceze'ye gelmemizde iki amacımız var bir tanesi bayramın en önemli olmazsa olmazlarından biri büyüklerimizi ziyaret etmek. Sizler ziyaret edip hayır duanızı almak, Sayın Cumhurbaşkanımızın selamını sizlere iletmek, o da hepinizin bayramını kutluyor ve tebrik ediyor. İkincisi ise, bayram olmasına rağmen şehirlerde hayat devam ediyor 7/24 hizmet verilen kuruluşlarımız var. Darülaceze de o kuruluşlarımızdan bir tanesi" dedi.

Şişli Belediye Başkanı Şahan, "Allah bayramınızı mübarek etsin. Sağlıklı, huzurlu, hem milletimiz için daha mutlu günleri bizlere nasip etsin" ifadelerini kullandı.

"DARÜLACEZE'DE HİÇBİR EKSİK OLMAMASINA GAYRET EDİYORUZ"

Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci ise "Güzel bir bayram yaşıyoruz, bayram öncesi de bayram günü de. Devlet erkanının en üst noktada Darülaceze'ye göstermiş olduğu bu ilgi ve alaka diğer tüm çevrelerin de ilgi ve alakasını cezbediyor. Darülaceze'de Allah'ın izniyle hiçbir eksik ve kusur olmamasına gayret gösteriyoruz" şeklinde konuştu.

"GENÇLER BAYRAMIN KIYMETİNİ BİLSİN"

Darülaceze sakini Yıldız Düzün "Burada olmaktan çok memnunum, yeni geldim 4 aydır buradayım. Çok söylediler kabul etmedim gelmeyi ama çok pişmanım. Şimdi her şeyden memnunum, hemşirelerden, doktorlardan. Gençler bayramın kıymetini bilsin. Büyüklerin kıymetini bilsin. Bende şimdi ne ana tarafı, ne baba tarafı, ne evlat var, tekim. Bu bana acı geliyor. Hepsi rahmetli oldular. Bizler burada oyalanıyoruz" dedi.

"EKSTRADAN BAYRAM OLUYOR"

Darülaceze Sakini Özkan Barlak, "Şöyle bir şey söyleyeyim, bizim için her gün burada bayram oluyor. Bu ise ekstradan bir bayram oluyor. Zira, gelen misafirler olduğunda daha mutlu oluyoruz" diye konuştu. Bir başka Darülaceze sakini Müzeyyen Özturan ise, "Bayramımız çok güzel geçiyor, etkinliklerden çok memnunuz ve mutluyuz" ifadelerini kullandı.

Vali Gül'den Darülaceze'ye bayramlaşma töreni

Vali Gül'den Darülaceze'ye bayramlaşma töreni

Vali Gül'den Darülaceze'ye bayramlaşma töreni

Vali Gül'den Darülaceze'ye bayramlaşma töreni

Vali Gül'den Darülaceze'ye bayramlaşma töreni

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.