Vatan Partisi Beylikdüzü'nden HDP kınaması geldi

Vatan Partisi Beylikdüzü'nden HDP kınaması geldi
Vatan Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanlığı yaptığı açıklamayla Beylikdüzü Çardak Altı Sohbetleri'nde HDP'nin de yer almasını kınadı

Vatan Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"1 Eylül 2022 Beylikdüzü Belediyesi’nin CHP’Li Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık moderatörlüğünde yapılan Çardak Altı Sohbetleri adı altındaki etkinlikte bir skandala imza atılmıştır.Terör örgütü PKK’nın yasal kolu olan HDP’nin ilçe başkanı , terör örgütüne sınır ötesinde yapılan operasyonlar için çıkarılan teskereyi kınamak suretiyle PKK’ya sahip çıkmıştır. ABD’nin kara gücüm dediği PKK terör örgütüne sahip çıkan bu açıklama belediyenin etkinliğinde yapılmış ve oturumda bulunan moderatör belediye başkanı , İyi Parti İlçe Başkanı başta olmak üzere bu rezalete sessiz kalınmıştır. Soruyoruz Vatan Partisi HDP’ bulunduğu etkinliklere katılmazken İyi Parti bunu nasıl içine sindirip HDP’yi meşru görmüştür.

PKK’nın Parlamentodaki kolu olan HDP’nin faturası kabarıktır. PKK güdümündeki HDP liderleri, teröristlerin tabutlarını sırtlarında taşımış, terör örgütünün suçlarına ortak olmuştur. HDP, Selahattin Demirtaş’ın ifade ettiği gibi Abdullah Öcalan’ın projesidir. HDP, Figen Yüksekdağ’ın söylediği gibi sırtını YPG ve PYD’ye yaslamaktadır. Vatan ,millet denilerek , hatta önderimiz Atatürk’ün ismi zikredilerek araya Mehmetçiğe kurşun sıkan , Atatürk ve cumhuriyet düşmanı HDP/PKK propagandası yapılmakta ,halkımız kandırılmaktadır. ABD , Türk Ordusu ve Polisi tarafından bitirilen, darmadağın edilen terör örgütünü , PKK’sını siyasi uzantısıyla HDP’nin sözde yasal mevzisinden kurtarmaya çalışmaktadır. Ordumuz dağda, ovada PKK terörünün kökünü kazımıştır. PKK bitme noktasına gelmiştir. Biden İttifakı partilerine açıklıyoruz; PKK’yı ve HDP’yi düştüğü çukurdan kimse kurtaramaz , efendisi ABD gibi yenilmeye mahkumdur.

İktidarın başında bulunan Ak Parti yetkililerine sesleniyoruz; HDP’nin kapatılması konusundaki tutarlı ve net olmayan tutumlar, milletimize ağır faturalar yüklemekte.Vatan Partisi yurdun dört yanında HDP Kapatılsın imza masası açtık, Ak Parti'den MHP'ye, Vatan Partisi’ne oy veren vatandaşlardan CHP'ye, İyi Parti’ye oy verenlere, hatta bir dönem HDP'ye oy vermiş ancak onun terör partisi olduğunu keşfeden vatandaşlarımıza kadar, herkes bu süreçte HDP'nin kapatılması için imza verdi.Evladını PKK’ya kaptıran Diyarbakırlı Kürt anaları yaptıkları eylemlerle, fiilen HDP İl örgütünü kapatmıştır.PKK’ya karşı verilen mücadeleyi başarıya ulaştırmanın, yargının görevini yapması gerektiği zaman gelmiştir.Gelin, HDP’yi hep birlikte kapatalım. Mehmetçiğimizin kahramanca mücadelesine omuz verelim! Diyarbakır Annelerinin sesine güç katalım! Şehitlerimize vazifemizi yerine getirelim. Türk de biziz Kürt de biziz hepimiz Türk Milletiyiz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum