Vatan size minnettar

Vatan size minnettar
Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner Gaziler Gününü kutlayarak, “Bugün bizler varsak sizlerin sayesindedir. Vatanımız sizlere minnettardır” dedi

19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle Çatalca’da kutlama etkinlikleri tertip edildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan resmi tören çelenk sunumu ile devam etti. Cumhuriyet meydanındaki günün ilk programı ardından protokol üyeleri Çatalca Muharip Gaziler Derneğini ziyaret ederek Gazilerin gününü kutladı. Ziyaret sonrasında, Arif Nihat Asya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde düzenlenen programda günün anlam ve önemine dair konuşmalar ve Kur'an-ı Kerim tilaveti okunarak başta Ulusumuzun Kurtarıcısı Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş şehit ve gazilerimiz saygıyla anıldı. Gaziler Günü kutlama etkinlikleri Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, İlçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş ve İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Ayaz’ın Gaziler ve aileleri ile yemekte bir araya gelmesi ile devam etti. Çatalca Muharip Gaziler Dernek Başkanı Fethi Kansu yaptığı konuşma ile bu özel ve anlamlı günde bir arada olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek Gaziler ve aileleri adına teşekkürlerini sundu.


Sizin sayenizde

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, yaptığı konuşmada şehitlerimiz ve gazilerimizin canları pahasına vatanımızı koruyarak bizlere emanet ettiğini vurguladı. Üner, "Ölürsem şehit, kalırsam gazi anlayışıyla ebediyen yaşayan bir milletin ferdi olmaktan millet olarak her zaman gurur duyduk. 19 Eylül Gaziler Günü'nde, başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm kahraman gazilerimizi sevgi, saygı, hürmet ve muhabbetle yâd ederken, ebediyete intikal eden tüm gazilerimizi de rahmet ve minnetle anıyoruz. Bugün bizler varsak sizlerin sayesindedir. Vatanımız size minnettardır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.