Vatandaşın AK Parti'ye inancı azaldı

Vatandaşın AK Parti'ye inancı azaldı
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen Esenyurt İlçe Teşkilatına ziyarette bulundu. Ziyarette konuşan Başkan Ekmen “ Milletimizin sisteme, Ak Partiye hatta Sayın Cumhurbaşkanına inancı o kadar azaldı ki mafya liderinden medet umar hale geldiler” ifadelerini kullandı. 

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler ve Şehircilik Politikaları Başkanı Mehmet Emin Ekmen Esenyurt İlçe Teşkilatına ziyarette bulundu. Toplantıda Deva Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Halis Kahriman yapılan çalışmalarla ilgili bilgi vererek, ilçe teşkilatını oluştururken Esenyurt’un demografik yapısını göz önünde bulundurduklarını söyledi. İlçe yönetiminin büyük bir heyecan içinde çalıştığını söyleyen Başkan Kahriman, “ size söz veriyoruz, yapılacak ilk seçimde Deva Partisini Esenyurt’ta birinci parti yapacağız. Tüm yönetim kurulu arkadaşlarımızla bu ülkenin dertlerine Deva olmak için çalışacağız” dedi.

İki mafya kavgasının ortasındayız
 

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen Esenyurt’a övgüler yağdırarak çalışmaları yakından takip ettiğini söyledi. “ Görünürlüğünüzü biraz azaltın ki size nazar değmesin” diyen Başkan Ekmen,  Deva Partisinin 81 ilde, 640 ilçede teşkilatlanmalarını tamamladığını söyledi. Başkan Ekmen, “ kongrelere gittiğimiz illerde Deva Partisine vatandaşlarımızdan büyük ilgi var. ‘Vatandaş, sabrımız artık tükendi. Değişim şart diyor.’ İnsanımızın artık sisteme, Ak Partiye hatta Sayın Cumhurbaşkanına inancı o kadar azaldı ki bir mafya liderinden medet umar hale geldiler. Bir ülkede hukuk devleti yoksa derin devlet araya girer. Kanun devleti de yoksa mafya araya girer. İşte geldiğimiz noktada görüyorsunuz iki mafya kavgasının ortasındayız” ifadelerini kullandı.


    

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.