Vedat Muriqi Lazio için hazır!

Vedat Muriqi Lazio için hazır!
İtalyan basını, Vedat Muriç transferindeki gelişmeleri yakından takip ediyor. İki kulüp arasındaki pazarlıklarla ilgili farklı rakamlar yazılsa da gazeteler, Muriç ile Lazio’nun anlaştığı konusunda hem fikir.

Fenerbahçe taraftarları, yeni gelecek yıldızlar kadar Vedat Muriç’in durumunu da merak ediyor. Lazio’lu taraftarlar ise Kosovalı’nın bir an önce takımlarına imza atmasını bekliyor. İtalyan basını da bu transferdeki gelişmeleri yakından takip ediyor. Fenerbahçe ile Lazio arasında süren pazarlıklarla ilgili farklı rakamlar yazılıyor. Bazı gazeteler, Lazio’nun 16 milyon Euro+3 milyon Euro’ya anlaşmanın yakın olduğunu yazarken, bazılarına göre transfer 18 milyon Euro+2 milyon Euro’ya bu transfer bitecek.

5 senelik anlaşma
İtalyan basınının hem fikir olduğu konu ise Lazio ile Vedat Muriç’in 2.5 milyon Euro maaştan 5 senelik sözleşme konusunda el sıkıştığı. ‘Muriç, Başkent’e inmeye hazır’ başlıklarıyla bu haber okuyuculara aktarılırken, transferin önümüzdeki günlerde resmiyet kazanacağı öne sürüldü. Fanatik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.