Volkan Yılmaz 'Belediyenin parası boşa gitmiyor' dedirtti!

Volkan Yılmaz 'Belediyenin parası boşa gitmiyor' dedirtti!
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, bu haftasonu başlayacak olan Silivri Yoğurt Festivali hazırlıklarında ‘tasarruf için’ geçmiş yıllarda kullanılan flamaları kullanma talimatı verdi. Silivri Eski Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın ‘Silivri’de Yaşamak Güzeldir’ sloganlı flamaları görenler “Belediyenin parası boşa gitmiyor” yorumu yaptı.

Renkli görüntülere ev sahipliği yapacak Silivri 59. Geleneksel Yoğurt Festivali ve 17. Yenici Mehmet Yağlı güreşleri için tanıtım ve davet programı dün Eminönü Meydanında başladı. Meydana kurulan stantta İstanbullulara Silivri’nin yöresel yiyecekleri ikram edildi. Silivri Halk Oyunları da gün boyu Trakya yöresine ait folklor gösterilerini sundu.


Göremeyenler şaşırdı

Festival için ilçede de hazırlıklar tamamlandı. Sokaklar festival flamaları ile süslendi. İlçenin merkezi ve mahallelerine CHP’li belediye başkanı Özcan Işıklar’ın ‘Silivri’de yaşamak güzeldir’ sloganlarının yazılı olduğu festival flamaları asıldı. ‘Mutlu Silivri’ sloganı yerine eski sloganlı flamaları görenler yanlışlık olduğunu düşünürken işin rengi sonradan anlaşıldı.


200 bin lira kar

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın eski flamaları belediyenin deposundan çıkarttığı, yenisinin tasarruf tedbirleri nedeniyle sipariş edilmediği belirtildi. Yeni siparişlerin yaklaşık 150-200 bin TL tutacağı öğrenildi. Yılmaz’ın bu tutumu ilçede ‘Tasarruflu başkan belediyenin parasını boşuna harcamıyor’ yorumlarına neden oldu.
 

Müge CESUR ÖZMEN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.