Yanan otomobil gecekonduya çarptı; evdekiler korku dolu anlar yaşadı

Yanan otomobil gecekonduya çarptı; evdekiler korku dolu anlar yaşadı
ÜMRANİYE'de park halindekyen yanmaya başlayan otomobil, hareket ederek, gecekonduya çarptı. Korku ve paniğe kapılan evdekiler, çevredekiler tarafından dışarıya çıkarıldı. İtfaiyenin söndürdüğü yangında otomobil hurdaya döndü.

İnkılap Mahallesi Nane Sokakta saat 08.30 sıralarında meydana gelen olayda park halindeki 35 MB 1084  plakalı otomobilde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede büyüyerek otomobilin tamamını sardı. Yangını görenler polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi.


Alevlerin sardığı otomobil teknik arıza nedeniyle hareket ederek bir gecekonduya çarptı. Çevredekilerin yardımıyla gecekonduda yaşayan çocuklu aile dışarı çıkarılarak, güvenli bir yere götürüldü. Büyük korku ve panik yaşayan ev sahibi kadın ağladı. 

Görgü tanığı Orhan Gök "Hastaneye gidiyordum, otomobilin yandığını gördüm. Otomobil bir anda hareket etti ve bir eve doğru ilerledi. Önce kornaya bastım, daha sonra da çevredeki evlerin zillerine basarak insanları uyarmaya çalıştım. Otomobilin sürücüsü yoktu, yangın çıktıktan sonra hareket etti" dedi. Bir diğer görgü tanığı ise "Geldiğimizde araba yanıyordu, hareket etmiş. Gecekonduda yaşayan çocuklu aileyi arka kısımdan dışarı çıkardık. İtfaiye geldi söndürdü otomobili"  diye konuştu.

Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, otomobil tamamen yandı. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor. (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.