Yarın İstanbul’da hava nasıl olacak? Okulların ilk günü hava nasıl 11 Eylül 2023 Pazartesi

Yarın İstanbul’da hava nasıl olacak? Okulların ilk günü hava nasıl 11 Eylül 2023 Pazartesi
İstanbul’da milyonlarca öğrencinin ders başı yapacağı 11 Eylül Pazartesi günü hava durumu nasıl olacak?

Türkiye genelinde 20 milyon öğrenci yarın ders başı yapıyor. Veliler, öğretmenler ve öğrenciler yeni okul dönemine hazırlanırken, okulun ilk günü yaşanacak hava sıcaklıkları da merak ediliyor. En çok merak edilen illerden biri de 15 milyon kişinin yaşadığı İstanbul oluyor. Peki megakentte okulların ilk açılacağı gün olan 11 Eylül 2023 Pazartesi günü hava sıcakları ne olacak? Yağmur, rüzgar var mı? İşte MGM’nin açıkladığı son bilgiler…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM)’nin hava tahmin raporlarına göre, 11 Eylül 2023 Pazartesi günü İstanbul’da yağmur beklenmiyor. Hava sıcaklıklarının en düşük 26 en yüksek ise 27 derece olacağı öngörülüyor.

Öte yandan İstanbul’da 11 Eylül Pazartesi günü yer yer rüzgarlı bir havanın yaşanabileceği de aktarılıyor. Rüzgarın kent genelinde pek çok ilçede etkili olması bekleniyor.

MGM’nin yaptığı son tahminlere göre, pazartesi gününden sonra ise İstanbul’da hava sıcaklıklarının yükselmesi bekleniyor. Hafta boyunca megakentte hava sıcaklıklarının 30 dereceleri bulabileceği söyleniyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Elif Erbay

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.