Yarısı Bizden kampanyası edevlet üzerinden nasıl başvuru yapılır, başvuru ekranı 2023

Yarısı Bizden kampanyası edevlet üzerinden nasıl başvuru yapılır, başvuru ekranı 2023
26 Nisan 2023 günü başlayan ve başvuru ekranı aktifleşen Yarısı Bizden kampanyasına nasıl başvuru yapılır?

Ali Birerdinç - TOKİ tarafından düzenlenen ve 26 Nisan 2023 günü başvurularının başlaması ile büyük ilgi gören kentsel dönüşüm kampanyasına nereden başvuru yapılıyor? İşte TOKİ “Dönüşümde Yarısı Bizden” kampanyası başvuru ekranı 2023…

Yarısı Bizden kampanyasına nereden başvurulur?

TOKİ’nin düzenlendiği ve ilk etapta yalnızca İstanbul’daki riskli ve hasarlı konutlar için geçerli olan “Yarısı Bizden” kampanyasının başvuruları E-devlet üzerinden gerçekleştiriliyor. Başvuru yaparak evini yenilemek isteyen kişiler ilk olarak T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile e-devlet hesaplarına giriş yapıyor. Daha sonra burada Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın sayfasında yer alan yer alan “Yarısı Bizden Kentsel Dönüşüm Kampanya Başvurusu” bölümüne geçiş yapmak gerekiyor. “Bu hizmeti kullanarak, “Yarısı Bizden” kampanyası kapsamında kentsel dönüşüm başvurusunda bulunabilirsiniz.” yazısının yer aldığı bu ekran başvuru yapılabilecek bölümü oluşturuyor. Yazının sağ üst bölümünde yer alan “Yeni Başvuru” sekmesine tıklayarak “Yarısı Bizden” kampanyasına başvuru yapmak mümkün oluyor. Aynı sayfada ayrıca “Sadece İstanbul ili için kentsel dönüşüm başvurusu yapılabilmektedir. Başvuru yapmak için “Yeni Başvuru” düğmesine tıklayınız.” yazısı da bulunuyor.

[related-posts id="100670" color="bg-primary"][/related-posts]

Başvuru 4 aşamadan oluşuyor

Başvuru bölümüne geçildiğinde ise ilk olarak “Aydınlatma Metni” onayı isteniyor. Daha sonra ise dört farklı sayfada işlemler yapılarak başvuru tamamlanıyor. İlk sayfadaki “Bilgilendirme Metni”nin onaylanmasının ardından, ikinci sayfada kentsel dönüşüme girecek dairenin tapu bilgileri isteniyor. Üçüncü sayfada başvuru sahibinin iletişim bilgilerinin olduğu bölüm yer alırken son başvuru sayfası olan dördüncü bölümde ise işlem sonucu ekranı yer alıyor.

[related-posts id="100662" color="bg-primary"][/related-posts]

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.