Yavrumun suçu neydi!

Yavrumun suçu neydi!
Kadıköy İçerenköy'de 19 yıl önce başına çekiçle vurulup 13 yerinden bıçaklanarak öldürülen 12 yaşındaki Hande Çinkitaş, cinayetine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında babası Nezih Çinkitaş ve üvey annesi Şehnaz Çinkitaş dün tutuklandı. Şüphelilerin tutuklanmasının ardından konuşan Hande Çinkitaş'ın annesi Handan Yılmazer, “Benim yavrumun suçu neydi?” diye sordu

Buruk bir sevinç içinde olduğunu belirten anne Handan Yılmazer "Her kim yaptıysa cezasını çekecek. Şu an onlara suçlu gözüyle bakılıyor, onlara 'sen katilsin, sen yaptın' diyemeyiz. Ne zaman hüküm giyerler ben o zaman ruh halim daha farklı olur." şeklinde konuştu. Yılmazer, “Benim yavrum 11 buçuk yaşındaydı, bunu hak etmedi. Ne yaptı, kime günahı neydi, suçu neydi? Bu canı Rabbim verdi o alırdı ama kullar aldı kızımın canını. Günahı, suçu neydi? Ben anlam veremiyorum, bana bunun cevabını verecekler." diye konuştu. Şüphelilerden Nezih Çinkitaş ile 9 yıl evli kaldığını belirten Yılmazer, “Ben böyle bir şey yapabileceğini hiç düşünmedim, şoklardayım. Biz anlaşamayabiliriz, aramızda fikir ayrılıkları oldu. Boşanmış olabiliriz. Bizim bir evladımız vardı ortak ama böyle bir şey yapabilir veya yaptı diyemiyorum. Öyle bir şey olursa da hala şoktayım" ifadelerine yer verdi.


Rüyamda gördüm gülüyordu

Dünkü tutukluluk kararının ardından kızını rüyasında gördüğünü de ifade eden Yılmazer, "Beyazları giymiş, gülüyordu. O zaten hep gülüyordu, hayat ve sevgi doluydu. Yaşamayı seviyordu. Okumayı seviyordu, okuduğu zaman 'gazeteci olacağım' diyordu. Müzik dinlediği zaman 'sanatçı olacağım' diyordu. Ve hep takdir getirirdi benim kızım" dedi.

 DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.