Yavuz Saltık, İBB Muhtarlıklar Daire Başkanlığına atandı

Yavuz Saltık, İBB Muhtarlıklar Daire Başkanlığına atandı
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde üst düzey atamalar. İBB Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Yavuz Saltık yeni kurulacak olan İBB Muhtarlıklar Daire Başkanlığı görevine getirildi. Saltık’tan boşalan İBB Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’na İstanbul Darülaceze Müdürü Oktay Özten atandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde üst düzey atamalar. İBB Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Yavuz Saltık yeni kurulacak olan İBB Muhtarlıklar Daire Başkanlığı görevine getirildi. Saltık’tan boşalan İBB Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’na İstanbul Darülaceze Müdürü Oktay Özten atandı.


Oktay Özten kimdir…

1970 yılında Trabzon’un Maçka ilçesinde doğan Oktay Özten, ön lisans eğitimini 2009 yılında Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde, lisans eğitimini 2012 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme bölümünde bitirdi. Yüksek Lisans eğitimine ise Nişantaşı Üniversitesi İşletme Yönetiminde devam etmektedir. 1991-1993 yılları arasında Türkiye Denizcilik İşletmeleri Şehir Hatları İşletmesinde göreve başladı.1993 -1995 yılları arasında İstanbul İl Özel İdaresinde Mali Hizmetler ve Satın Alma Müdürlüğü’ne Hesap İşleri Memuru olarak atandı. 1995 – 2016 yılları arasında İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde, Etüt ve Beslenme Okulları projesinin tanıtılması ve yaygınlaştırılmasına yönelik organizasyonların yürütülmesi, Mali Hizmetler ve Satın Alma, Halkla İlişkiler, İnsan Kaynakları ve personelin işe alımları görevlerinde yönetici olarak çalıştı. Türkiye’nin farklı bölgelerinde yaşayan ve imkân bulamayan bireylerin tarih ve kültür bilincinin oluşmasına katkı sağlamak amacıyla Sivil Toplum Kuruluşları ile ortaklaşa birçok kültür projesi yürüttü. Avrupa Birliği destekli “Okut ki okusun, okut ki aydınlansın” projesini hayata geçirerek, proje kapsamında Suriye, Irak gibi savaş bölgelerinden göçmen olarak Türkiye’ye sığınan ve savaşta birinci derece yakınlarını kaybedenler başta olmak üzere çok sayıda dezavantajlı kadının eğitim alarak istihdama katılmasına katkı sağladı. 2016 – 2020 yılları arasında İstanbul İl Milli Eğitim ve Şişli İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinde Özel Anaokulları, Hayat Boyu Öğrenme, Denklik Hizmetleri alanlarında yönetici olarak görev aldı. Yabancı Öğrencilerin Türk Eğitim Sistemine Entegrasyonun Desteklenmesi kapsamındaki Avrupa Birliği projesinin koordinatörlüğünü yürütürken 08.01.2020 tarihinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık Daire Başkanlığı Darülaceze Müdürlüğü’nde Müdür Yardımcısı olarak görevlendirildi. 02.04.2020 tarihinde ise İstanbul Darülaceze Müdürü olarak ataması yapılan Özten, evli ve iki çocuk babasıdır.



Yavuz Saltık

Danışman, gazeteci yazar, İstanbul BŞ Belediyesi Özel Kalem Müdürü. 1972 yılında Trabzon'da doğdu. Mersin Üniversitesi Pazarlama Bölümü'nden mezun oldu. Araştırma şirketlerinde Araştırma Uzmanı, Saha Müdür Yardımcısı olarak çalıştı.

2002-2010 yılları arasında belediyelere danışmanlık hizmeti verdi. Ulusal dergi ve gazetelerde Sports Marketing, Sporda Şiddet ve Fanatizm, Türkiye’de Taraftarlık anlayışı konularında araştırmaları ve makaleleri yayınlandı.

ARI Hareketi, KA-DER, International Republican Institute (IRI), National Democratic Institute (NDI) Konrad Adenauer Vakfı ve Toplum ve Demokrasi Derneği’nin çalışmalarında eğitimci olarak yer alan, Yavuz Saltık, 2011-2013 yılları arasında STAR Gazetesinde köşe yazarlığı yaptı. 2009-2015 yılları arasında Turkish Grorund Services (TGS) şirketinde Basın Müşaviri olarak görev yaptı. 2015 yılında Beylikdüzü Belediyesi Özel Kalem Müdürü olarak kamuda göreve başladı. 2019 yılında Önce İBB Özel Kalem Müdürlüğü görevine atanmış aynı zamanda İBB Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı görevine de vekalet etmiştir. 10 Temmuz 2019 tarihi itibarıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı olarak görev yapmaktadır.[

Yavuz Saltık’ın 2021 yılında Siyasal iletişime yönelik “Tanrım Beni Başkan Yarat” adlı yayımlanmış bir de kitabı bulunmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.