Yazlıkçılar Tekirdağ'a tarla yollarından gitmek isteyince yakalandılar

Yazlıkçılar Tekirdağ'a tarla yollarından gitmek isteyince yakalandılar
İstanbul'dan, seyahat kısıtlamasının kaldırıldığı Tekirdağ'daki yazlıklarına gitmek isteyeip yola çıkan fakat izin belgesi olmayanlar geri çevrilirken, tarla yollarını kullanarak geçmek isteyenler ise jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Yazlıkçılar, Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi ilçesine sınır İstanbul'un Silivri ilçesi Gümüşyaka Mahallesi'ndeki uygulama noktasında jandarma ve polis ekiplerince durduruldu. Jandarma ekipleri, seyahat belgesi olmadan Tekirdağ'a giriş yapmak isteyen vatandaşları geri çevirdi, olanların ise geçişlerine izin veriliyor.

JANDARMA SIKI GÜVENLİK ALDI
Tekirdağ'a kaçak olarak gelmek isteyenler daha önce ekili tarlaları kullandı. Çiftçiler, kullanılan yolları kazıp geçişleri engellerken, jandarma ekipleri de sıkı güvenlik önlemi aldı.

TARLADAN GEÇERKEN YAKALANDILAR
İstanbul'da yaşayanlar, seyahat belgesi almadan Tekirdağ'a gelmek için yine tarla yollarını kullanmaya başladı. Kaçak geçiş yapmak isterken tarlalarda suçüstü yakalanan vatandaşlara, kişi başı 3 bin 150 lira para cezası uyguladı. Tarlalardan Tekirdağ sınırına kadar araçları ile gelenlerin bazıları da çiftçilerin yolları traktörleriyle bozması üzerine geçiş yapamadan geri döndü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.