Yeni Saray Optik TEMA'nın yanında

Yeni Saray Optik TEMA'nın yanında
Büyükçekmece'de faaliyet gösteren Bora Rumelioğlu'nun sahibi olduğu Yeni Saray Optik, Türkiye'de meydana gelen orman yangınları sonrası, TEMA'ya destek vereceğini açıkladı. Rumelioğlu, “Müşterilerimizin burada yapacağı her alışverişten, TEMA'ya bir miktar bağış yapılacaktır” dedi.

Türkiye'yi kasıp kavuran orman yangınları sonrası birçok kurum ve şirket, ortaya çıkan kötü manzarayı bir an evvel düzeltmek için yardımlara başlamış ve bilhassa fidan dikimi için çalışmalar başlatmıştı. Büyükçekmece'de de Yeni Saray Optik, orman yangınlarına duyarsız kalmayarak önemli bir çalışma başlattı. İşletme sahibi olan Bora Rumelioğlu, TEMA Vakfı için yardım kampanyası başlattıklarını belirterek, “Müştelerimizin burada yapacağı her alışverişten, TEMA'ya bir miktar bağış yapacak ve yarayı birlikte saracağız” diye konuştu. Çevreye karşı herkesin sorumluluk alması gerektiğini de aktaran Rumelioğlu, “Biz de böylesi hayati bir konuya karşı duyarsız kalamazdık. O nedenle böyle bir çalışma başlattık. Yangın bölgelerindeki yaraları sarmak, doğamızı korumak ve yeşile bir nebze olsun destek verebilmek adına başlattığımız bu çalışmaya, bütün vatandaşlarımızın duyarlılık göstereceğine inanıyoruz” dedi.

TEMA'ya destek olun

Herkesi TEMA'ya destek olmaya devam eden Rumelioğlu, “TEMA Gönüllülerinin sayısının artması tabiatı koruyan, doğaya destek veren insan sayısının da artması demek. O nedenle sadece ben veya bizler değil daha çok çevre gönüllüsüne, TEMA gönüllüsüne ihtiyaç duyuyoruz” diyerek, vatandaşları  TEMA Vakfı'na üye olmaya davet etti.

ANIL BODUÇ
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.