Yenişehir Evleri Arnavutköy Projesi nereye yapılacak, ne zaman bitecek, evler kaç metrekare, ödeme seçenekleri ne?

Yenişehir Evleri Arnavutköy Projesi nereye yapılacak, ne zaman bitecek, evler kaç metrekare, ödeme seçenekleri ne?
Kura çekimi heyecanının yaşandığı Yenişehir Evleri Arnavutköy Projesi’ne dair detaylar merak konusu oluyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı öncülüğünde Emlak Konut ve Türk Hava Yolları iş birliği ile hayata geçirilen İstanbul’un Arnavutköy ilçesinde konumlandırılan Yenişehir Evleri’nde kura çekim tarihi belli oldu. 4 Mayıs 2024 Cumartesi günü sabah 10.00’da gerçekleştirilecek kura ile ev sahibi olmaya hak kazananlar belli oldu. Yenişehir Evleri Arnavutköy Projesi’nin kura çekimi yalnızca ilk iki etap için gerçekleştirilecek. Peki Arnavutköy Yenişehir Evleri kaç metrekare, ev tipleri ne, konumu, ödeme planları neler? İşte tüm merak edilen soruların yanıtları…

Arnavutköy Yenişehir Evleri nerede?

Yenişehir Evleri, İstanbul’un gelişen ilçeleri arasında yer alan kentin kuzeyinde konumlanan Arnavutköy ilçesinde yükselecek. Proje, İstanbul Havalimanı’na 10 dakikalık mesafede yer alacak.

Yenişehir Evleri Arnavutköy Projesi konut tipleri neler?

Az katlı, yatay mimari ile tasarlanan Yenişehir Arnavutköy Evleri’nin kura çekilişi yapılacak ilk iki etabı 1+1, 2+1 ve 3+1 evlerden oluşuyor. Projede; 43 adet 1+1, 1851 adet 2+1 ve 1000 adet de 3+1 daire bulunuyor.

Yenişehir Evleri Arnavutköy ödeme planları

4 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirilecek kura ile ev sahibi olmaya hak kazanan vatandaşların belirleneceği Yenişehir Arnavutköy Evleri Projesinde peşin alımlarda yüzde 25 indirim yapılacağı açıklandı. Öte yandan projenin ödemelerinde ise 24-36-48-60 ay vade seçenekleri bulunuyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.