Yürümeyi unutmuştuk

Yürümeyi unutmuştuk
Koronavirüs salgını nedeniyle alınan önlemler kapsamında sokağa çıkmaları kısıtlanan 15-20 yaş aralığındaki gençler 42 gün sonra dışarı çıktı. Arkadaşı ile parka gelen 15 yaşındaki İrem isimli kız, "Sporcunun hali bir başka oluyor evde antrenman yapamıyoruz bugün bunu değerlendirmek istedik. Yürümeyi unutmuştuk" dedi

Koronavirüs salgını kapsamında alınan önlemler nedeniyle sokağa çıkmaları kısıtlanan 15-20 grubu gençler bugün dışarı çıktı. Bayrampaşa'da sokağa çıkan gençler parkalara akın etti. Uzun süredir birbirini göremeyen gençler arkadaşlarıyla banklarda ve çimlere oturup sohbet etti. Bazı gençlerde basket oynadı, yürüyüş yaptı. Kısıtlamanın ardından uzun süre sonra sokağa çıkan bir çok gencin sosyal mesafe kuralına  uymadıkları ve maskesiz oldukları görüldü.  Parkta bulunan zabıta ekipleri de sık sık yaptıkları anonslarla uyarıda bulundu.

Bugünü değerlendirmek istedik
Aylar sonra dışarı çıktığını söyleyen 15 yaşındaki Hasan Altınbaş,"Evde arkadaşlarıyla bilgisayar oyunu oynadığını, onları özlediğini" ifade etti. Dışarı çıkma kısıtlamasından dolayı basketbol oynamayı özlediğini dile getiren 15 yaşındaki İrem "Kısıtlamadan dolayı hep evdeydik, yemek yedik ve uyuduk. Bugün basketbol oynayacağız. Sporcunun hali bir başka oluyor evde antrenman yapamıyoruz bugün bunu değerlendirmek istedik. Yürümeyi unutmuştuk" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.