‘Yusufoğulları Mermer’ 2023’ü zirvede bitiriyor

‘Yusufoğulları Mermer’ 2023’ü zirvede bitiriyor
İstanbul Büyükçekmece’de hizmet veren Yusufoğulları Mermer’ 2023’ü zirvede bitirmeye hazırlanıyor.

Mermer üretimi ve uygulamada İstanbul’a hizmet veren çeyrek asırlık katile ve tecrübe ‘Yusufoğulları Mermer’ Büyükçekmece’deki modern Üretim Atölyesinde, alanında uzman teknik kadro ile 2024’e zirvede girmeye hazırlanıyor.

Seçkin ve kaliteli mermer çeşitleri ile teknolojiyle donatılmış modern tesislerde uzman ekipler tarafından, üretim yaparak, temiz, işçilik ve ustalık kalitesi ile fark oluşturuyor.

Yusufoğulları Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sezgin, “Şömine, Barbekü, Mutfak Tezgahı, Denizlik, Fırın, Basamak, Süpürgelik ve bilumum mermer işlerinde firma olarak daha uygun fiyat, kalite ve temiz işçiliğin iddia ediyorum en iyilerindeniz.” diyerek, alanlarındaki iddiasını dile getirdi.

Sezgin, “25 senelik mesleki tecrübe ve uzmanlığımızla vatandaşlar bize güven duysun, müşterilerimize en kaliteli mermeri sunuyoruz, işimiz bitince dönüp arkamızı gitmiyoruz, verdiğimiz garanti ile birlikte belli periyotlarda takibimizi yapıyoruz ve önceliğimiz güven ve müşteri memnuniyeti.” dedi.

Sezgin, “Site, apartman, villa, konut ve işyerlerinin mermerle ilgili her türlü üretimini, uygulamasını ve satışını yapıyoruz, kapımız öncelikle güven kapısıdır.” dedi. E- 5 Karayolu Kamiloba mevkiindeki (Silivri Yolu Gidiş İstikameti) vatandaşlarımız kolayca ulaşabileceği üretim atölyemize gelip misafirimiz olsunlar, karşılaştırma yapsınlar.” diye ekledi.

İlgili Haberler

Kaynak:Şule İnan Koçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.