Zeytinburnu'nda 19 Mayıs coşkusu

Zeytinburnu'nda 19 Mayıs coşkusu
Zeytinburnulu vatandaşlar 19 Mayıs coşkusunu Tuğçe Kandemir konseriyle doyasıya yaşadı. Zeytinburnu Belediyesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla konser düzenledi. Konser öncesi Zeytinburnulu gençlere seslenen Başkan Arısoy, “Yanınızdayım” dedi.

Zeytinburnu Belediyesi'nin düzenlediği 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor bayramında sahne alan Tuğçe Kandemir, sevilen şarkılarını Zeytinburnu halkıyla birlikte söyledi.

Zeytinburnu Belediyesi 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor bayramı etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz Meydanı’nda Tuğçe Kandemir konseri düzenledi. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği konsere Belediye Başkanı Ömer Arısoy da katıldı. 

Sahneye çıkarak gençlere seslenen Belediye Başkanı Ömer Arısoy, “Öncelikle hepinize iyi akşamlar diliyorum sevgili kardeşlerim. Gençlik bayramına yakışır bir akşamı hep birlikte yaşamamıza vesile olduğunuz ve geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Tuğçe Kandemir’i dinlemeye geldiniz biliyorum ve sadece sizlere hoşgeldiniz demek istedim” dedi. 

Gençleri ve gözlerindeki coşkuyu görünce iki cümle etmeden duramadığını belirten Arısoy, kısaca gençler için yaptıkları Bilgi Evleri, kütüphaneler, gençlik kampları, gezileri, izci evi gibi etkinliklerini takip etmelerini isteyerek, “Her zaman yanınızdayım. Sizin için yaptıklarımızı takip etmenizi istiyorum, çünkü bütün çalışmalarımız ancak siz varsanız anlamlı hale geliyor" diyerek gençliği selamladı. 
Başkan Arısoy, Tuğçe Kandemir'e de teşekkür ederek çiçek taktim etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.