Zeytinburnu'ndan Kastamonu'ya yardım tırı

Zeytinburnu'ndan Kastamonu'ya yardım tırı
Kastamonu’da meydana gelen sel felaketinin ardından bölgedeki ihtiyaca yönelik gıda, tekstil, temizlik ve sağlık ürünleri dolu tır Zeytinburnu’ndan yola çıktı.

Batı Karadeniz’de meydana gelen sel felaketinin ardından yaraların sarılması için ülkenin dört bir yanından yardım seferberliği başladı. Sel felaketinin derinden etkilediği Kastamonu için harekete geçen Zeytinburnu Belediyesi, gıda, tekstil, temizlik ve sağlık ürünlerinden oluşan yardım tırını bölgeye gönderdi.

Yardım tırını Zeytinburnu’ndan yola çıkardıklarını belirten Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, “Yardım tırımız İstanbul AFAD ve Kastamonu AFAD üzerinden irtibatlı olarak Kastamonu Bozkurt bölgesine gidecek. Bu yardım tırının hazırlanmasında emeği geçen Zeytinburnu Belediyemize ve Zeytinburnu’ndaki iş insanlarımıza teşekkür ediyorum. Bu görünmez felaket nedeniyle büyük zarar gören Kastamonu’daki kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, afette yaşamını yitiren tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.