Bahadır Sügür

Bahadır Sügür

İstirahat başkanın hakkı

Size ne oluyor o zaman beyler? Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ameliyat oldu ve istirahat ediyor... Ah be kardeşim, başkan ameliyatlı tamam da size ne oluyor? Tüm belediye resmen yatışa geçmiş durumda... 
Çatalca bu yıl baharı karşılayamadı! Mahalleler desen çöp götürüyor. Çiftlikköy Mahallesi mesela! Çıkışında bildiğin Halkalı çöplüğü oluşmuş resmen ama temizlik işleri müdürü ortada yok. Ya da Başkan Yardımcısı Dursun Duran Kaya da yok. Dersin ki sanki sadece ruhsat müdürlüğünden sorumlu. 
Fen İşleri Müdürlüğü'ne kimse dokunmasın! Onlar ise tarla yollarını genişletme çalışması ile meşgul. Kaldırımları bile boyamaktan acizler... Yol çalışmalarına bakan yok. Çökmüş, çökmemiş, deve sırtı olmuş... Bu müdürlük onlardan sorumlu değil! Hangi müteahhit ile gecenin bir vakti nerede yemek yenir onu sormak lazım... Başkan yardımcısı mı? Fen işlerinden sorumlu mu arıyoruz? Onun derdi tek! Başkan nasıl olsa aday olmayacak ya, nasıl belediye başkan adayı olurum diye düşünmek... He bir de yeğeni var sahi. 
Park Bahçeler Müdürlüğü, onlar hele... Vah ki ne vah. Çiçek ekilecek alanlara döktüler mıcır taşları şimdi yatıyorlar. İstanbul'un tüm ilçelerinde çiçekler soldu, bitti. Bizimkiler daha tohum belki de! Yok. Belki de tohuma kaçtılar.
Anlayacağınız başkanımız mazereti sebebi ile yatıyor da bu müdür ve başkan yardımcılarına ne oluyor? Hepsi kulağının üstüne yatıyor. 
Seçimler sonrası hepsi dediklerimin ne anlama geldiğini anlayacak ama verilen tokadın izi çıkmayacak işte... 
Tam genel seçimler öncesi bu kadar yatış, kötü sonuçlar getirir diyeceğim de 4 yıldır yatış var. 
Bence başkanı da olsa olsa bu yatışlar, bu beceriksizlikler hasta etmiştir ya, neyse! 
Hadi başkan kalk bir an önce. Görevinin başına geç. Sen ameliyatlı halinle bile bunların zımba gibi hallerine eşitsindir. 
Yoksa bunların yatmalarını sana kimse demez. 
Nasıl olsa kimse yazmaz, kimse dile getirmez. Öyle düşündüler zaar... 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bahadır Sügür Arşivi