Kadıköy'de uyuşturucu operasyonu... Eski tip radyonun içine saklamışlar

Kadıköy'de uyuşturucu operasyonu... Eski tip radyonun içine saklamışlar
Kadıköy'de yapılan uyuşturucu operasyonunda 6 kişi gözaltına alındı. Takibe alınıp durdurulan otomobilin bagajındaki eski tip radyonun içinde uyuşturucu maddeler çıktı. 3 ruhsatsız tabanca, bir miktar para ve 2 adet hassas terazinin de ele geçirildiği operasyonda, şüphelilerden 3'ü tutuklandı.

Kadıköy’de İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz günlerde bir otomobilde uyuşturucu madde ticareti yapıldığı bilgisi üzerine aracı takibe aldı.  Durdurulan otomobilde yapılan aramalarda aracın bagajında bulunan eski tip, içi boş  radyo içine saklanmış, 2 kilo 804 gram uyuşturucu madde bulundu. Otomobilde yapılan aramada ayrıca 3 ruhsatsız tabanca, uyuşturucudan elde edildiği değerlendirilen bir miktar para ile 2 adet hassas terazi  ele geçirildi.

Otomobilde bulunan şüpheliler Sinan B., Meryem Dilara Ç. ve yaşı küçük K.Ç.,  gözaltına alındı. Şüphelilerin sorgulanması sonrası, uyuşturucu maddeleri temin eden 1 kişi ile uyuşturucu madde ticareti yaptığı belirlenen 2 kişi daha yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler adliyeye sevk edilirken, şüphelilerden 3’ü çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.