Bahadır Sügür

Bahadır Sügür

Kafalar değişecek önce...

Çatalca Belediye Meclisi 2018 yılının ilk oturumunu gerçekleştirirken, benim aklıma takılan o kadar çok soru geldi ki hanİ sormadan edemeyeceğim türden...
52 soru önergesi! 
AK Parti Çatalca Meclis Grubu 52 soru önergesi kurgulamış. Beğenirsiniz, beğenmezsiniz bir şey diyemem ama nihayet önerge verdiler. 
Ancak sanki tüm bu önergeler 'çanak' önerge gibi geldi bana. Sanki yıllardır denetleme komisyonunda üyesi olan onların partili meclis üyeleri değilmiş gibi "2017 yılında hangi okula ne kadar verildi, falanca kulüp ne aldı? Araç kiralamaları ne kadar?" falan da filan da... 
İyi de kardeşim, sorulan tüm soruların cevapları bilindik şeyler, “Halkımız bunları öğrensin." 
Millet alışverişte görsün... 
Göreceksiniz, kendilerine gelen cevapları yine her zaman olduğu gibi paylaşamayacaklar. Geçen sefer "paylaşılamaz" diye yazılmış mış mış... Mış mış ta mış mış... 
Sen paylaşsaydın da bak bakalım ben yayınlıyor muydum, yayınlamıyor muydum? 
Suçu da benim, cezası da benim olurdu.
***
Erhan Güzel hakkında soruşturma açılmış mı açılmamış mı? 
Bak bu güzel soru işte... Vur abalıya! Sen misin kepçenin tepesine çıkan be adam! Otursana oturduğun yerde! Kafaya koydular tıkacaklar içeri! Silivri bu ara boşaldı ya hani doldurmak lazım. 
Taş ocağına "hayır" der misin sen? Hakkında dava açılabilmesi için hazır izin de çıkmış, sen istediğin kadar Danıştay'a git! Ne karar çıkar bilmem ama son bir yıl işi zor. 
Balıklama atlayan oltaya çabuk gelir. Bak var mı başka etrafta böyle delikanlı! Ben atlarım dedi ve yine çıktı mecliste aldı eline mikrofonu verdi    veriştirdi. 
Belediyelerin teknik başkan yardımcıları topun ağzındaymış, Belediye Başkanı Cem Kara ile birlikte görevi kötüye kullanmaktan yargılanıyormuş hiç umurunda değil adamın. Ne diyeyim! Bu adam yürek yemiş! 
Diğerlerine kuzu ciğeri düşmüş sanırım. Sessiz kuzucuklar gibi oturuyorlardı çünkü. 
Büyüksün be Erhan Güzel! Hele bir de şu     tarihte bir ilki daha başardığın için seni bir kere daha tebrik ediyorum Düşünsene ilk defa bir     tevhit için yola çıkmışsın. Ferhatpaşa Mahallesi 79 Ada'dan bahsediyorum. Ciddi bu iş harbi harbi yürek istiyor. Bu konuya da geleceğiz. 
Lakin Çatalca Belediyesi geçtiğimiz hafta bir davayı kaybetti. Bu konuda da geniş gideceğiz.
***
Ve Hasan Gökçe! 
Yahu bu adam değil mi Çatalca Amatör Spor Kulüpleri Derneği Başkanı? Hangi kulübe Çatalca Belediyesi tarafından ne kadar maddi yardım yapıldığını bilen o değil mi? Çünkü Çatalca Belediyesi tüm bu maddi yardımları bu dernek üzerinden yürütmüyor mu? 
Ya işin özünün söyleyeyim mi? 
Aha da işte tam bu noktada dün şov üstüne     şov vardı. 
Erhan Güzel Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara'dan sonraki yerini garantiliyor! Selim     Güçbilmez hazırlattığı önergeler ile meclis üyelerine sadece imza attırıyor. 
Belediye Başkanı Cem Kara da böylesine bir siyaset içerisinde keyif ediyor. 
Başka da bir açıklaması yok. Parti içerisinde rakibi yok. Rakibi kendi içinden hazırlıyor. Ona da kalk kalk, otur otur, olunca, karşı siyasi parti içerisinde meclis üyelerini de insani olarak bir hayli bağlayınca, kusura bakmayın ama ben de olsam keyif sürerim. Ben de olsam, alırım omzuma     tüfeğimi avıma giderim. Memlekette yolunacak kaz çok.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bahadır Sügür Arşivi