Kaosa mahal verecek bir açıklama yapmayacağız

Kentsel Gelişim Çözümleri toplantısında Gazete Damga Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mert'in sorusunu yanıtlayan İBB Başkanı Adayı Ekrem İmamoğlu, seçim akşamında sonuçların açıklanması konusunda tüm hazırlıkların sürdüğünü ve kaosa mahal verecek bir deklarasyon yapmayacaklarını ifade etti.

Toplantıda "31 Mart akşamı tek kanaldan seçim sonuçları verilmişti. Ve Türkiye ciddi bir kaos yaşamıştı. 23 Haziran'da aynı durumun yaşanmaması için bir çalışmanız olacak mı?" sorusunu soran Mert'e İmamoğlu;

"Elbetteki kendi bilgi sistemimiz var. Zaten o bilgi sistemiyle neredeyse bir günde 13 tane naklen yayınla bağlantı yapmak ve bilgilendirmek zorunda kaldık. Aynı sistemimiz devrede olacak. Ayrıca güvenilir olacağına inandığımız bir ajansın çalışma yaptığını bilgi olarak alıyoruz. Birçok televizyon, radyo kanalı ve internet medyasıyla görüştüklerini biliyoruz.Bu yönüyle snaıyorum görevini yapamayan ve o gün rezilliğe imza atan Anadolu Ajansı'ndan ziyade bu ajans yakın süre zamanda kendini açıklayacaktır. Daha güvenilir bilgileri aktaracğına inanıyoruz. Bizler o gece anlık bilgileri alan ve aktaran konumda olacağız. En kısa zamanda sağlıklı sonuç bildiren tarafta bulunacağız. Saat 11.00'de 'kazandım' deyip sonra mahcup duruma düşecek bir açıklama yapmayacağız." yanıtını verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.