1,5 yaşındaki bebeğe alkol içirip fotoğraflarını paylaştılar

1,5 yaşındaki bebeğe alkol içirip fotoğraflarını paylaştılar
İstanbul'un Kartal ilçesinde 1,5 yaşındaki bebeğine alkol içiren ve sigara ile fotoğraflarını çeken anne hakkında suç duyurusunda bulunuldu. Bebek şikayetin ardından anneden alınarak devlet korumasına verildi.

İstanbul'un Kartal ilçesinde bir annenin 1,5 yaşındaki bebeğine alkol içirip görüntülerini sosyal medyada paylaşması tepkilere sebep oldu. Elinde alkol şişesi ve sigara ile fotoğrafları çekilen 1,5 yaşında bebek babasının şikayetinin ardından annesinden alınarak devlet korumasına alındı. Çocuğun kendisine verilmesini talep eden baba savcılığa başvururken, anne hakkında soruşturma açıldı.

Bir süre birlikte olduğu Figen Ü.’den çocuk sahibi olan Burak B., 1,5 yaşında bebeğine alkol içirilmesine müsaade ettiği, alkol içirdiği ve sağlıksız ortamlarda bulundurduğu gerekçesiyle anne hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Henüz 1,5 yaşındaki bebeği Kerem B.’nin hayatından endişe duyduğunu kaydeden baba, çocuğunun kendisine verilmesi ya da annesi Figen Ü.’den alınarak devlet korumasına alınmasını talep etti.

ANNE VE KUZENİ 'ŞÜPHELİ'

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na sunulan suç duyurusu dilekçesinde baba Burak B. ‘müşteki’, bebek Kerem B. ‘mağdur’, anne Figen Ü. ile kuzeni Merve A. ‘şüpheli’ olarak yer aldı. Dilekçede, baba ile anne arasında süren ilişki döneminde, evlilik dışı olarak bebeğin dünyaya geldiği, babanın mağdur olan bebeğin maddi ve manevi bütün ihtiyaçlarını karşıladığı anlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.