Bahadır Sügür

Bahadır Sügür

Kazanan yoktur... Kaybeden vardır...

Çatalca'da bugüne kadar bir çok anket yapıldı. Özellikle sosyal mecrada yapılan anketlere bakınca CHP Adayı Cem Kara ve o hiç vazgeçemediği ekibi için iç açıcı olmayan sonuçlar görüyoruz.
Ben bu tabloyu 2009 yılından da hatırlıyorum. Dönemin Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı İsmail İp ve ekibinin akıbetinin yavaş yavaş bu ekibe doğru yaklaştığını söylememek, herkesin bildiğini herkesten saklamaya çalışmak demek. 
 

Cem Kara ve Ekibi Kaybediyor! 
Aynen böyle! CHP'li Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ve ekibi ile ilgili özellikle ilçe merkezinde olmak üzre, tüm mahallelerde tepki tartışılmaz bir gerçek. Bu gerçeği görmezden kimse gelemez. 
Ve her geçen gün, evet her geçen gün CHP'nin Çatalca'da kan kaybettiği de alenen ortada olan bir şey. Lakin birileri Cem Başkan'a " Bu seçimi biz aldık" dediği için, Cem Kara da bir hayli rahat davranıyor.
Gittikleri her mahalleden çıktıktan sonra bizlere ulaşan mahalleli "Abi projeleri yok. Ne yapacaklarını değil, AK Parti gelirse ne olacağını anlatıyorlar" diyor.
Vatandaş proje istiyor. Hele hele mahallelerde... Köyler diyeyim, iyice anlayın.
Köylerde insan kalmamış. Vatandaş ararsan kahvehanelerde parmakla gösterirsin anca. İş, güçten ötürü değil ha! Kahveye bile çıkacak parası yok vatandaşın. Öncelikle tüm gelir kaynaklarını bizzat hükümet, ibb ve Çatalca Belediyesi olarak bizler paşa paşa tüketmiş, üstüne de yeni gelir kaynakları üretmemişiz.
Yollar desen ona keza, sokak köpekleri sorunu almış başını gidiyor, çocuklar oyun parklarına bile gidemiyor köpeklerden...
Mahallesine 5 yıldır hizmet gelmediğini söylüyor vatandaş. Doğalgaz gelmiş, kimin getirdiği noktasında ki kavgadan, bir türlü keyfini sürememiş.

Açıkçası millet!
Çatalca'nın merkezi de dahil olmak üzere, tüm mahalleleri hizmete aç! Hizmet istiyor. Sosyalite istiyor! Bir şeyler yapabilmek adına yerelden ve merkezi hükümetten çok şey bekliyor. Ama tırt.
10 yıldır "Bu ekip Başkan Cem Kara'ya zarar veriyor" diyen benim sözüme geldiniz mi şimdi?
İnanın ki Çatalca Belediyesinin içerisinde ki personellerin yüzde 70'i Cem Kara ve ekibinin bu seçimi kazanabileceğine inanmıyor.
Bu yazı bir taraflılık yazısı değil, aksine tarafsızlığın tam da en alasıdır. Var olan gerçeği saklamak hem Cem Kara'ya, hem Çatalca halkına ihanet ve bu halkı kandırmak olacaktır.  
CHP'li arkadaşlar da, CHP'ye oy vermiş seçmenler de 10 yıldır bu ilçede bekledikleri hizmeti ve projeleri alamadığını söylerken, neyi, kimden saklıyoruz ki? 
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bahadır Sügür Arşivi