Bahadır Sügür

Bahadır Sügür

Kebap acısı sanki... 

Çatalca'da seçimler biteli 9 gün oluyor. Çatalca Belediye Başkanlığını Cumhur İttifakı Adayı Mesut Üner kazandı, sahi kazandı değil mi? 
Yok adliyede ki pozlara, gülen yüzlere bakarsak eğer, dersin ki Cem Kara Çatalca Belediye Başkanlığını bir daha kazandı, o koridorlarda gezen CHP'li arkadaşlar da buna seviniyor. Yahu kardeşim, Büyükşehir oyları sayılıyor. AK Parti kurulduğu tarihten itibaren ilk defa Çatalca'da seçimi alıyor ve CHP'li arkadaşları hiç anlayamıyorum. İlginç geliyor bana! Ne diyeyim, sanırım bunlar " Biz kazandık, Cem Kara kaybetti" demeye getiriyorlar. Kebap acısı gibi seçimi kaybetme üzüntüsü geldi, geçti... 
İBB Oyları sayılırken neden adliyeye gitmediğim sorgulanıyormuş. Bak sen şu densiz gazeteciye di mi? Neden orada canlı yayın yapmazmış. Kanun ve nizamın ne     olduğunu bilmeyenler bize ders verecekler hesapta! 
İki sefer gidişimi de kimse farklı algılamasın he! Birinci gidişim kandil gününe denk gelmişti. Şehit Hüseyin Gürel kardeşimizin annesine kandillik el öpmeye gitmiştim. Dün gidişimin sebebi ise Polis Haftası sebebi ile emniyet müdürümüz Sayın Bülent Çelik ve adliyede görevli polis arkadaşlarımızın haftasını kutlamak için gittim. Bir de ne duyayım! Hakkımızda çekiştirmeler. Ben sadece şunu merak ediyorum; 
Beyler bu sayım işi bitince, siz bu halka ne diyeceksiniz? 
Fakat biz bugünleri daha bir yıl öncesinden görmüştük. Ve bir yıl öncesinden de bas bas bağırmıştık. Son dakikaya kadar hem de... Neyi gördü bu millet biliyor musunuz? Siyaset maaşlı bir şekilde yapılmıyormuş. Koltuğun verdiği güce halk teveccüh etmiyormuş. Lafım Cem         Kara'ya değil ha! Ona seçim kaybettiren beceriksiz ellere!
İşinde gücünde olanın garantisi Mesut Üner! 
Çatalca Belediyesinde bir çok kardeşimiz, arkadaşımız " İşimden olur muyum?" korkusu ve paniğini yaşıyormuş. Gerçekten Çatalca Belediyesinde işinde gücünde olup, işini yapan herkes bence gönlünü ferah tutsun. Bizzat ben, yaptığım canlı yayınlarda bunun sözünü defalarca aldım. Hatta on binler izledi o canlı yayınları. O sebeple emir kulu olan kardeşlerim, hiç korkmasın. Ama, hiç iş yapmadan, işe hiç gelmeden maaş alan da varsa, bak onlar üç buçuk atsın işte! 
Gelelim Çanakkale Gezimize... 
Çatalca'da yine bir ilki gerçekleştiriyoruz. Ücretsiz, hiç bir kurum ile bağlantısı olmayan, sadece Çatalca'yı seven iş adamlarının ve Çatalca Severlerin desteği ile iki sene üst üste yaptığımız Anıtkabir Gezisi sonrası şimdi de ilk defa yine yüzlerce kişi ile, şehit aileleri, gazilerimiz ve gazi eşlerinin, Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner'in de katılacağı( Önemli bir Problem Çıkmaz İse)  Çanakkale Şehitlikleri gezisine el attık. Ben bunu da başaracağımıza inanıyorum. Canı gönülden inanıyorum hem de...
Çatalca halkı derken, halkımıza tamamen ücretsiz olacak olan gezimiz 14 Nisan 2019 Pazar günü gerçekleşecek. Allah utandırmasın diyorum. 
Bizim insanımız gerçekten bambaşka! " Halk, evlatlarımız, maneviyat, Çanakkale" dediğim anda, kime gitti isem " Lafı bile olmaz" diyen Çatalca'mın güzel insanları! 
Allah sizler gibi iş adamlarını daha da çoğaltsın ilçemde! İki defa Anıtkabir, Ramazan Erzak Kolisi Kampanyası, " Hİç bir çocuk bir başkasının eskisi ile okula başlamayacak" kampanyası... Bugüne kadar destekçi olan herkese sonsuz teşekkürler!
Teşekkürler Çatalca! 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bahadır Sügür Arşivi