Madde bağımlıları Kağıthane'de araç yaktı: Esnaf isyan etti

Madde bağımlıları Kağıthane'de araç yaktı: Esnaf isyan etti
İstanbul Kağıthane'de madde bağımlısı oldukları öğrenilen kişilerin park halinde olan minibiüsü yakması esnafı kızdırdı. Bunun beklenen bir şey olduğunu ifade eden ve olaya tepki gösteren esnaflar bugüne kadar şikayetlerine çözüm bulamadıklarını belirterek; "Emniyete başvuru yaptık, ihbar ettik. Ama bir şey olmadı" dedi.

Olay, Kağıthane Asaf Caddesi üzerinde sabah saatlerinde meydana geldi. İddialara göre, madde bağımlıları tarafından yatmak için kullanılan minibüs, yakıldı. Minibüsten alevlerin yükseldiğini gören vatandaşların ihbarıyla olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekibi, yangına müdahale ederek söndürdü. Minibüste hasar meydana geldi.

Esnaf Metin Ay, "Minibüs burada uzun zamandır park halinde duruyor. Uyuşturucu ve madde kullanan kişiler aracın içinde yatıp kalkıyor. Bu araç altı aydır burada bekliyor ama kimse kaldırmadı. Bu aracı kapıları kilitliydi. Levye ile kapılarını açıp içeri girmişler. Bugün de aracı yakmışlar. Zaten beklenen bir şeydi.  Emniyete başvuru yaptık. Narkotike de ihbar ettik. Ama bir şey olmadı" dedi. DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.