Samsunlular Eroğlu'na güvendi

Samsunlular Eroğlu'na güvendi
Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF), 7. Olağan Genel Kurulu'nu gerçekleştirdi. Yıldıray Baş, delegelerin büyük çoğunluğunun oyu ile bir kez daha SADEF Genel Başkanı seçilirken, bölgemizin önemli iş insanlarından Cevdet Eroğlu da genel başkan yardımcısı seçildi.

SADEF'in 7. Olağan Genel Kurulu, 13 Mart 2021 Cumartesi günü İstanbul Kağıthane Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi. Kongre sonunda yapılan genel başkanlık seçimlerinde mevcut Genel Başkan Yıldıray Baş 170 oy alarak yeniden genel başkan seçildi. 3. dönem başkanlık Genel Başkanlık görevine getirilen Yıldıray Baş, tekrar göreve getirilmesininden duyduğu mutluluğu ifade ederek şöyle konuştu: "2014 ve 2017 de yapılan kongreler olmak üzere 2 başarılı dönemi geride bıraktık. SADEF Genel Başkanı olarak 6 yılını Samsun adına Büyük projelere imza atarak başarı bir şekilde olarak geride bıraktık. İş adamları, Samsuluların, Delegasyon, Dernek Başkanlarının istekleri ve talepleri doğrultusunda 3 yıllığına 3. Dönem içinde başkanlığa aday olmam için çok baskılar oldu. Görev verilir diyen baş Samsunluların taleplerine kulak vererek şahsım ve Ekibim ile aday olduk. Kıymetli Delege kardeşlerim Vermiş olduğunuz oylar ile bizlerin hedeflerini gerçekleştirmemizde güç verdiniz. Önümüzdeki 2023 / 2024 Yerel ve Genel Çeçimler var Samsunlu Kardeşlerimin ve bizlerin aynası olacaktır. Başkan Bizleri Samsun adına Siyasette dikkate alan, Siyasi partilerimizden Genel ve Yerel Seçimlerde Samsunlu kardeşlerimize yer verilmesi için Yönetim Kurulum ile birlikte Gece gündüz çalışacaz. Samsun'u Türkiye'de ve Dünyada temsil etmek adına en üst düzeyde girişimlerimiz olacak. Bu yolda katkı sağlayan tüm ekip arkadaşlarıma ve üyelerimize yürekten teşekkürlerimi sunuyorum. Ustalık dönemimiz dediğimiz 3. dönemimizde de bizi bu onurlu göreve layık gören bütün delegelerime şükranlarımı sunuyorum. Güveninizi boşa çıkarmayacağız. Yeni yönetimimizin ve gönüldaşlarımızın Samsun'a hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Samsunumuzu dünya şehri yapmada göstereceğimiz katkı ve desteklerle elimizden gelen tüm çalışmaları yapacağımızdan şüphe duyulmasın. Kurtuluş meşalesinin yakıldığı Samsunumuzun anlam ve öneminin herkes tarafından bilinmesi noktasında yapacağımız, program ve projelerle var gücümüzle çalışacağız. Dijital dünyada daha etkili ve aktif olacak, Samsun'un değerine her fırsatta vurgu yapacağız."

Genel Kurul'a ilgi fazlaydı

Genel Kurula; MHP İstanbul İl Başkanı Birol GÜR, Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, Kağıthane Ak Parti İlçe Başkanı Serkan Cantürk, Kağıthane MHP ilçe Başkanı Nafiz Küçük, Sancaktepe MHP ilçe Başkanı Arzu Karaalioğlu, Ak Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu üyesi hemşehrimiz Dr. Hüseyin Eroğlu, İYİ Parti İstanbul İl Başkan Yard. Hemşehrimiz Ethem Kurnaz, SAMKON Genel Başkanı Sezgin Gümüş, Samsun Onursal Başkanı, Samsunspor Yöneticisi Hasan Kaya Aşcı, federasyon başkanları, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, dernek başkanları, siyasi parti temsilcileri katıldı.

Eroğlu: Samsun için çalışacağız

Genel başkan yardımcılığı görevine seçilen bölgemizin önemli iş insanların Cevdet Eroğlu da Damga'ya konuştu. Genel başkan yardımcılığı görevine geldiği için çok mutlu olduğunu anlatan Erol, “Samsun için Samsun halkı için çalışacağız. Bana bu görevi veren, güvenini ve inancını gösteren kimsenin umutlarını boşa çıkarmayacağım. Şehrimiz, memleketimiz için canla başla çalışacağım” ifadelerini kullandı.

BARIŞ KIŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.