Mario Hermoso kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Mario Hermoso kimdir, kaç yaşında ve nereli?
Transfer dönemine hazırlanan Fenerbahçe'de gündeme Mario Hermoso geldi. Peki, Mario Hermoso kimdir, kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde.

Bu sezon Süper Lig'de ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde bileği bükülmeyen, beraberlik dahi almayıp tüm maçlarını kazanan Fenerbahçe, gözünü kış aylarına çevirdi. Sarı lacivertliler yaz dönemindeki hareketliliğin devamını getirebilmek ve yıllardır hasret olduğu şampiyonluğa ulaşmak amacında. 10 maçta 30 puan toplayan Kanarya'nın bu etkileyici performansının ardından yıldız bir isim gündeme geldi. Atletico Madrid ile kontratı sona erecek olan Mario Hermoso için girişimlerde bulunulacak. Peki, Mario Hermoso kimdir, kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Sakatlıklar can sıktı

Transferleriyle sezona damga vurmayı başaran Fenerbahçe'de iki sakatlık tüm hesapları altüst etti. Önce Serdar Aziz ameliyat oldu ardından Rodrigo Becao, Pendikspor maçında sakatlanarak oyundan çıktı. Uzun bir süre de sahalardan uzak kalması bekleniyor. Şu an Djiku ve Samet Akaydın'ın bulunduğu rotasyonda yedek stoper ise Jayden Oosterwolde olarak gözüküyor. Çok zorlanılırsa Mert Müldür de eklenebilir ancak hem teknik heyet hem de yönetim bir takviye yapmak amacında.

Hermoso gündemde

İsmail Kartal'ın raporuna göre yeni bir yıldızı daha kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe'nin listesine giren son isim Mario Hermoso oldu. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan deneyimli stoperin transferi konusunda girişimler başlayacak. Devre arası cüzi bir bonservisle alınması bekleniyor.

Mario Hermoso kimdir?

Fenerbahçe'nin listesindeki Mario Hermoso, günün en çok aranan isimlerinden biri oldu. Tam adı Mario Hermoso Canseco'dur. 18 Haziran 1995 tarihinde İspanya'nın başkenti Madrid'de doğdu. 28 yaşındadır. Futbola E. F. Concepción'da başladı ve 2012'de Real Madrid alt yapısına geçiş yaptı. 2015 yılına kadar burada top koşturdu. 2016'da Real Valladolid'e kiralandı. Bir sezon sonra ise Espanyol 12.5 milyon euro ödeyerek tapusunu aldı. Performansıyla göz kamaştırdı ve Atletico Madrid kendisi için 25 milyon euro ödedi. Milli takım formasını 5 kez giydi. 1.84 boyundaki tecrübeli futbolcunun güncel piyasa değeri 20 milyon euro olarak gözüküyor.

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.