Masterchef Kıvanç kimdir? Kıvanç Karadeniz kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Masterchef Kıvanç kimdir? Kıvanç Karadeniz kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olan Masterchef Türkiye'de eleme heyecanı sona erdi ve bir sezon boyunca yarışacak yarışmacılar belirlendi. Son isim olarak zorlu maratona dahil olan yarışmacı Kıvanç'tı. Seçildiği andan itibaren sosyal medyada etki yaratan ve internette hakkında araştırma yapılan genç yarışmacı ile ilgili bilgiler merak konusu. Peki, Masterchef Kıvanç kimdir? Kıvanç Karadeniz kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.

Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliklerini yaptığı Masterchef Türkiye'de heyecan devam ediyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarını sergileyerek hünerlerini ortaya koyduğu programda son olarak ana kadroya seçilen isim Kıvanç Karadeniz'di. İstanbul'dan program katılan Karadeniz hakkında dün akşamdan itibaren çok sayıda araştırma yapılarak bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, Masterchef Kıvanç kimdir? Kıvanç Karadeniz kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.


 

Masterchef Kıvanç kimdir?

Şu ana kadar Metin, Gamze, Onur, Çağatay, Şeyma, Melih, Büşra, Fatma Nur, Tayfun, Yağız, Burak, Kaan, Burak Kaya, Dilan ve Barış'ın kadroya dahil edildiği yarışmada kalamar dolması ve şeflerin karşısına çıkardığı yaratıcı tabakla seçilen Kıvanç 31 yaşında. İstanbul'dan yarışmaya katılıyor. İstanbul Yeniköy'de bir restoranda yardımcı mutfak şefi olarak çalışıyor. 7 yıldır mutfakta görev yapıyor. Nereli olduğuna dair bilgi bulunmamaktadır.

Masterchef Kıvanç Karadeniz
 


 

Masterchef Kıvanç Instagram hesabı

Dün itibarıyla Masterchef Türkiye kadrosunda kendine yer bulan Kıvanç Karadeniz'in Instagram hesabı da merak konusu haline geldi ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Genç yarışmacının 3 bin 348 kişi tarafından takip edilen bir progfili vardır. Burada genellikle özel hayatı ve yemeklere dair paylaşımlar yapmaktadır. @kivanckaradeniz adresinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.