Tuba Kalçık kimdir? Eğitimi ve mesleki kariyeri

Tuba Kalçık kimdir? Eğitimi ve mesleki kariyeri
Türkiye'nin en çok okunan gazetelerinden biri olan Sabah'ta köşe yazarlığı yapan Tuba Kalçık ile ilgili birçok bilgi merak edilyor. Özellikle ünlülerle yaptığı röportajlarla dikkat çeken güzel yazarın hayatına dair araştırmalar yapılıyor. Peki, Tuba Kalçık kimdir? Kariyeri haberimizde yer alıyor.

Son dönemin en başarılı kadın gazetecilerinden biri de Tuba Kalçık. Ünlü isimlerle gerçekleştirdiği ve çok ses getiren röportajlarıyla adını her geçen gün daha da fazla kişiye duyran güzel gazeteci önemli bir kariyere de sahip. Ayrıca sosyal medyada da önemli bir takipçi kitlesine sahip. Kendisi hakkındaki bilgiler de araştırılarak öğrenilmek isteniyor.  Peki, Tuba Kalçık kimdir? Eğitimi ve mesleki kariyeri haberimizde yer alıyor.


Tuba Kalçık kimdir?

5 Şubat 1984 tarihinde dünyaya gelen Tuba Kalçık 36 yaşındadır. Bilkent Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunudur.  Yüksek Lisansını Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesinde tamamladı. Doktorasını ise İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesinde yaptı. Medya sektöründe yapımcı ve editör olarak görev yapan Kalçık televizyon, gazete, dergi, ve internet siteleri için röportajlar yaptı. Siyasal iletişim, medya alanında çalışmalar yapan Kalçık, halen Medipol üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünde öğretim üyesidir. Kalçık Sabah gazetesinde köşe yazarlığı ve röportaj yapmaktadır. Yaptığı haberlerle de birçok ödülün sahibi olmuştur.

tuba kalçık

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.