Yağız Sabuncuoğlu evli mi, eşi kim, sevgilisi var mı, Twitter, Instagram hesabı ne?

Yağız Sabuncuoğlu evli mi, eşi kim, sevgilisi var mı, Twitter, Instagram hesabı ne?
Son günlerin dikkat çeken spor yorumcusu Yağız Sabuncuoğlu’nun özel hayatı merak konusu oluyor. Sosyal medya hesabından yaptığı son dakika paylaşımları ile öne çıkan Sabuncuoğlu araştırılmaya devam ediyor.

Sosyal medyadan paylaştığı spor haberleriyle ve Youtube kanalında yaptığı programlarla adından söz ettiren Yağız Sabuncuoğlu son günlerin en fazla öne çıkan spor yorumcularından biri olarak dikkat çekiyor. Yağız Sabuncuoğlu’nu takip eden futbolseverler genç yorumcunun özel yaşamını da araştırıyor. Özellikle Yağız Sabuncuoğlu’nun evli olup olmadığı merak ediliyor. Peki Yağız Sabuncuoğlu evli mi, çocuğu var mı, kız arkadaşı - sevgilisi kim? İşte merak edilen soruların yanıtları…

Yağız Sabuncuoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli?

30 Eylül 1991 tarihinde Eskişehir’de dünyaya gelen Yağız Sabuncuoğlu 32 yaşında ve terazi burcu.

Yağız Sabuncuoğlu ne iş yapıyor?

Sports Digitale’in Genel Yayın Yönetmeni olan Yağız Sabuncuoğlu mesleğe televizyon kanallarında muhabirlik yaparak başladı. TRT Spor, NTV Spor, Habertürk, Haber Global gibi kanallarda çalışan Sabuncuoğlu, 2019 yılında “Yılın En İyi TV Muhabiri” ödülünü kazandı.

Yağız Sabuncuoğlu twitter hesabı ne?

Spor dünyasındaki son dakika gelişmeleri ile ilgili sosyal medya hesabından binlerce kişiye ulaşan paylaşımlar yapan Yağız Sabuncuoğlu, YouTube kanalında yaptığı programla da adından söz ettiriyor. Özellikle Twitter hesabından yaptığı son dakika paylaşımları ile dikkat çeken Sabuncuoğlu’nu platformda 1 milyon kişi takip ediyor. Yağız Sabuncuoğlu Twitter hesabının kullanıcı ismi @@yagosabuncuoglu. Sabuncuoğlu’nun 350 bin takipçili Instagram hesabının kullanıcı adı ise yagizsabuncuoglu.

Yağız Sabuncuoğlu evli mi, sevgilisi var mı?

Özel hayatına dair pek fazla bilgi bulunmayan Yağız Sabuncuoğlu’nun bekar olduğu biliniyor. Yağız Sabuncuoğlu’nun sevgilisi olup olmadığı ile ilgili ise net bir bilgi bulunmuyor.

yagiz-sabuncuoglu-yarin-galatasaray-a-imza-atacakti-ama-ingiltere-ye-donus-bileti-aldi-h12254-a8823.jpg

Yağız Sabuncuoğlu son günlerde takımların transfer gündemlerine dair yaptığı son dakika haberleri ve sporcuların sakatlık durularına ilişkin verdiği detaylı bilgilerle gündem yaratıyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.