Youtuber Orkun Işıtmak kimdir?

Youtuber Orkun Işıtmak kimdir?
Enes Batur’dan sonra Türkiye’nin en popüler vlogger’ı olan Orkun Işıtmak, her geçen gün tamamen kendine özgü içerikleriyle milyonlarca takipçisine ulaşıyor. Takipçi sayısını her geçen gün daha da artıran Işıtmak her biri merakla beklenen videoları ile sosyal medyada son dönemde sıklıkla adından söz ettiriyor. Peki Orkun Işıtmak kimdir? Youtube ve Instagram hesabı ile kariyeri haberde yer alıyor.

8 Ocak 1996’da İzmir’de dünyaya gelen Türk komedyen ve vlogger’dır. İstanbul Üniversitesi İtalyan Dili ve Edebiyatı bölümünde öğrenim görüyor. 2012’den günümüze eğlenceli videolar çekiyor.

Sevdiği, eğlendiği şeyi yapabilmek ve bunu bir işe dönüştürmek için üniversiteye bir süre ara verip tüm enerjisini içerik oluşturmaya verdi.

İstanbul’a taşındıktan sonra bir süre daha oyun videoları çekmeye devam etti. daha sonra mizah videolarına yöneldi.Şimdilerde profesyonel ekipmanlar ve bir ekiple birlikte Levent'te bulunan ofisinde çalışıyor.

2018 yılında “İyi Oyun” filminde oynadı. 45. Altın Kelebek Ödülleri'nde En iyi YouTuber/Instagrammer ödülünü aldı.

Orkun Işıtmak yaptığı işi şöyle açıklıyor: “Youtube ve televizyon birbirinden tamamen farklı iki mecra. Televizyonda maruz kalıyorsunuz fakat Youtube da izlemek istediğinizi kendiniz seçebiliyorsunuz. Bu Youtube'u televizyondan çok daha etkili kılıyor. Televizyon kitlesi ve Youtube kitlesi de birbirinden oldukça farklı. İçerikler de aynı şekilde. Ben de bu ayrımı elimden geldikçe korumaya çalışıyor ve izleyicilerime en iyi içeriği sunmaya gayret ediyorum. “

Youtube’da 8,3 milyon, Instagram’da ise 2,8 milyon takipçisi bulunmaktadır.

Sevgilisi Merve Yorgancılar ile Mart 2020’de nişanlanmıştır.

Youtube Hesabı: Orkun Işıtmak

İnstagram Hesabı : @orkunisitmak

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.