Bahadır Sügür

Bahadır Sügür

KİPTAŞ iştah kabartıyor!

Çatalca’da seçimi önceden bayırlar belirlerdi ya hani! Bu sefer de yine bayır mı belirleyecek dersiniz? Bayırlarda o dönemlerde gecekondular vardı şimdi KİPTAŞ Kondular var. 

Açayım biraz değil mi? 
Bin 400 gibi bir rakamda konuta ikamet alındığını biliyor musunuz? Toplama vurduğunuz zaman iki 800 gibi bir insan sayısı eder. En az 2000 oy diyelim. Bu şu anki rakamlar he! Seçime kadar en az 5000 oy.

bahadır sügür

Hoppala yavrum hoppala!
Bence bu KİPTAŞ olayı sonrası 17 aday adayı az be ya! En az 25 olmalı idi AK Parti’de! Ama bir de karşılığı olması lazım aday adayı olan kişinin…
Kısadan hisse isim vermeden birkaç ip ucu vereyim size. Mesela aday olup seçim kaybedeni, sonra partiden istifa edip başka partiye geçen, sonra sıralamada ismi olup istifa eden, bu ilçede hiç oturmamış, sadece boş bir eve ikamet almış olan, Çatalca’ya senede bir yada iki sefer gelen, görevden alındıktan sonra Çatalca’ya hiç uğramayan çok aday adayı var. 17’den 10’u çıkart. Kaldı sana 7.

7’den 4 çıkart kaldı sana 3! 
Sonra bir bakmışsın ki hiç aday adayı bile olmamış bir isim çıkmış karşına! Yok şaka şaka! 
Ama Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara var ya eğer ki bu seçimlerde AK Partili Belediye Başkan Adayı seçim alır ise, bunun ilk zeminin hazırlayan isim olmuş olacak. KİPTAŞ konusunda "15 yıllık Erguvankent Sorununu Çözdük” diyerek KİPTAŞ gibi siyasi anlamda büyük bir riski Çatalcalı siyasilerin önüne serdi ya! Hah işte! CHP seçimi kaybeder ise KİPTAŞ yüzünden kaybedecek! He bir de ekibi içindeki değişikliği hala hissettiremediği için kaybedecek. 
Sizin anlayacağınız, seçim bir hayli çekişmeli geçecek. Ancak bayırı kimse hafife almasın. Binlerce seçmen bir hayli fazla etkileyecek bu seçimi! Adı yine bayır. Ama bu seferki biraz moderen !

Siyasi kaygı yok! 
Valla ben bir hayli kaygılandım. İlk kez bu ilçede olmayanlar bu ilçenin kaderine karar verecek. Aha da yazın bu dediğimi bir kenara! Demedi demeyin sonra. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bahadır Sügür Arşivi