Iğdırlılar Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği'nde nöbet değişimi

Iğdırlılar Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği'nde nöbet değişimi
Merkezi Küçükçekmece Sefaköy'de bulunan ve 2010 yılında kurulan Iğdırlılar Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği gerçekleştirdiği olağan kongresinde Naci Kaymaz’la yola devam kararı aldı

Dernek merkezinde ve pandemi kuralına uygun olarak gerçekleştirilen olağan kongrede derneğin çalışmaları hakkında kısa bir bilgi veren Dernek Başkanı Celal Karaali, "Pandemi şartlarında dahi boş durmadık" dedi. Karaali, "2020’nin Şubat ayında olağanüstü bir kongreyle ve sizlerin talebiyle dernek başkanı oldum. Ancak seçimimizden kısa süre sonra patlak veren koronavirüs belası nedeniyle 15 Mart 2020’de tüm etkinlikler yasaklandı. Bizlerde yüz yüze etkinlikler yapamadık ama yine de dernek yönetiminin büyük çoğunluğunun katılımıyla önce maske kampanyası yaptık. Maskenin bulunamadığı ve çok değerli olduğu bir dönemde bizden daha zor şartlarda olan yani maskeye ulaşmakta zorluk çektiğine inandığımız Iğdır’ımıza 7 bin adet maske gönderdik" açıklamasında bulundu.

Çıtayı yükselttiler

Toplantıda oy birliği ile başkan seçilen Naci Kaymaz ise "İlk önce bu göreve beni layık gördüğünüz için teşekkür ederim, inşallah güzel bir ekiple güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Bu arada korona belası yüzünden çok zor günler atlatıyoruz. Bunun için tüm yönetim kurulunu kapsayan ve birlikte çalışmamızı kolaylaştıracak çalışma protokolü hazırlayacağız. Ancak, bunun yanı sıra bir de sahaya çıkaracağımız ilk on biri kuracağız. Onun için arkadaşlardan şunu istiyorum; derneğe zaman ayıracak, maddi destek verecek ve ‘Ben ilk on birde yer almak istiyorum.’ diyenler kendisini açıklarsa ilk on bir daha kolay oluşturur ve takımı süper lige çıkarırız. Derneğimizin çalışmalarını özetlediler ve gerçekten de çok güzel hizmetlere imza atılmış. Yani, hizmet çıtasını yükseltmişler ve ben de diyorum ki, hep birlikte bu çıtayı biraz daha yükseltelim. Birlikte hareket edersek çok güzel hizmetlere imza atacağımıza inanıyorum. Derneğimiz kurulduğu günden beri gerçekten önemli çalışmalara ve buluşmalara imza atmış. Umuyorum ki, Derneğimizi sizlerin de desteği ile Avrupa liglerine çıkaracağız" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.