15 Temmuz film olarak çekilecek

15 Temmuz film olarak çekilecek
15 Temmuz’daki hain darbe girişimini konu alan Derin Kaos filminin çekimleri devam ediyor. 6 milyon liraya mal olacak filmin can alıcı sahnelerinden biri, TRT baskını olacak. O baskın sahnesi 500 oyuncu ve tanklar eşliğinde çekilecek. Bu arada hain girişimin kilit ismi Adil Öksüz’ü ise filmde Deniz Oral canlandıracak. Karaktere, Adalet Yetim ismi verilecek.

15 Temmuz 2016'da yaşanan hain darbe girişimini konu alan 'Derin Kaos' filmi, bu yıl Ekim ayında izleyiciyle buluşacak. Senaristliğini ve başrolünü Mehmet Enver Sarıkaya'nın üstlendiği filmi Hakan Eser yönetiyor. Çekimleri altı haftada tamamlanacak olan film, 6 milyon TL'ye mâl olacak. Filmin en can alıcı sahnelerinden biri, TRT baskını olacak. 15 Temmuz'da Harbiye'deki TRT binasına yapılan baskını tüm detaylarıyla beyazperdeye taşıyacak olan filmin bu sahnesinde 500 kişi rol alacak. Çekimlerde gerçeğe uygun olarak çok sayıda askeri araç TRT binasında hazır bulunacak.
'Derin Kaos'ta, 15 Temmuz'un kilit ismi Adil Öksüz'ü, ünlü oyuncu Deniz Oral canlandıracak. Filmde Öksüz'ün ismi 'Adalet Yetim' olarak değiştirilirken; Oral, rolüyle ilgili şunları söyledi: "Adil Öksüz, 15 Temmuz'un elebaşlarından biri... Rolüm için gazete kupürlerine bakacağım, görüntüleri inceleyeceğim. 15 Temmuz kara bir geceydi. Kendi halkına, kendi askerine ateş açan bir hain çetesiyle karşı karşıyaydık. Ders niteliğinde, arşivlik bir film olacak. İnsanlar, yaşanmış bir hikayeyi izleyecekler. O kara geceyi anlatan filmin bir parçası olacağım."

Filmde; Ümit Acar, Didem Taslan ve Mehmet Enver Sarıkaya rol alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.