‘1923’ Müzikali Dakikalarca Ayakta Alkışlandı!

‘1923’ Müzikali Dakikalarca Ayakta Alkışlandı!
Cumhuriyet hikayesini fantastik ögelerle anlatan ‘1923’ müzikali 23 Eylül’de yeni sezonun ilk oyunuyla Zorlu PSM sahnesindeydi.

Cumhuriyet’in 100.yılına özel hazırlanan, Millî Mücadele’nin başladığı Bandırma Vapuru’ndan Meclis’in açılışına, Büyük Taarruz’dan Cumhuriyet’in kuruluşuna uzanan Cumhuriyet hikayesini fantastik ögelerle anlatan ‘1923’ müzikali 23 Eylül’de yeni sezonun ilk oyunuyla Zorlu PSM sahnesindeydi.

Işık ve ses tasarımı, dans koreografileri, canlı orkestra kullanımı ve dönem kostümleriyle Cumhuriyet coşkusunu yaşatan, Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu, Piu Entertainment ve Zorlu PSM ortak yapımı, Zorlu Holding ve Grup şirketlerinin katkılarıyla gerçekleştirilen ‘1923’ müzikali, Cumhuriyet Bayramı’na özel iki gösterimiyle 28-29 Ekim tarihlerinde tiyatroseverleri zaman yolculuğuna çıkaracak ve sezon boyu Zorlu PSM sahnesinde izleyicilerle buluşacak.

Başrollerinde başarılı oyuncular Kerem Alışık, Özge Özder ve Ece Dizdar’ın yer aldığı, sahne üstünde ve sahne arkasında 200 kişilik bir ekip çalışmasıyla sahneye taşınarak göz alıcı dekor ve multimedya tasarımıyla sanatseverlerle buluşan “1923” yeni sezonda tiyatroseverlerin yoğun ilgisiyle Zorlu PSM’de sahnelenmeye devam ediyor. Cumhuriyet’in 100. yılına armağanı olarak Milli Mücadele ile başlayarak Cumhuriyetin kuruluş sürecini anlatan, sahnelenen en büyük tiyatro prodüksiyonlarından biri olan 1923 müzikalinin Cumhuriyet Bayramı’na özel iki gösterimi duyuruldu. 28-29 Ekim tarihlerinde cumhuriyet coşkusu Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde yaşanacak.

Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu, Piu Entertainment ve Zorlu PSM ortak yapımı, Zorlu Holding ve Grup şirketlerinin katkılarıyla Yekta Kopan, Mert Dilek ile yönetmen Mehmet Ergen tarafından kaleme alınan, yerli ve yabancı tiyatro dünyasının en önemli isimlerinin bir araya geldiği 1923 müzikalinin 28-29 Ekim gösterimlerinin biletleri passo.com.tr’de ve biletix.com’da ve tiyatrolar.com.tr’de satışta.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.