2020 Gökhan Türkmen Konserleri | Bilet fiyatları ve konser takvimi

2020 Gökhan Türkmen Konserleri | Bilet fiyatları ve konser takvimi
Türkiye'nin pop müzlikteki iddialı isimlerinden Gökhan Türkmen yeni senede de hayranlarını coşturacak birçok konserde sahne alacak. Ünlü şarkıcıyı sevenler de Gökhan Türkmen 2020 konserleri ve Gökhan Türkmen 2020 konser takvimi ile ilgili araştırlamalar yapıyor. Peki Gökhan Türkmen'in 2020 yılındaki yurt içi ve yurt dışı konserleri nerede ve ne zaman? İşte takvim...

Söylediği şarkılar, çıkardığı albümler ve sahne aldığı konserlerle gündem olan Gökhan Türkmen bu sene de yine binlerce kişiye eğlenceli dakikalar yaşatacak. Türkmen'in konserleri için şimdiden yoğun bir ilgi var. İnternette birçok kişi Gökhan Türkmen 2020 konser takvimi ile ilgili bilgilere ulaşmak istiyor. Bilindiği üzere Gökhan Türkmen yurt içi konserleri kadar yurt dışı konserleri ile de ön planda olan bir sanatçı. Bu sebeple Türkiye kadar başta Avrupa olmak üzere birçok ülkede de adından söz ettiriyor. Türklerin yoğunluklu olarak yaşadığı şehirlerde vereceği konserler de araştırma konusu haline geldi. Genç kızların sevgilisi Gökhan Türkmen'ın yeni senedeki takvimini sizler için derledik.

 

Gökhan Türkmen konserleri nerede ve ne zaman?

2020 itibarıyla konserlerine start veren olan Gökhan Türkmen'in konserlerine dair tüm bilgiler aşağıda yer amktadır.

gökhan türkmen

 


2020 Gökhan Türkmen konser bileti fiyatları kaç lira?

Ünlü şarkıcıyı dinlemek isteyenler henüz Gökhan Türkmen konser takvimi için yoğun bir araştırma gerçekleştiriyor. Sebebi ise biletlerin kısa sürede tükenip karaborsaya düşmesi. Bilindiği üzere Gökhan Türkmen birçok konserinde kapasitenin çok üstünde kişinin dışarda kaldığı konserlere imza attı. Eğer kendisini dinlemek için bir biletiniz varsa çıktısı ile mutlaka konser alanına gidiniz. Aksi takdirde etkinliğe giriş sağlayamazsınız.

2020 itibarıyla konserlerine start verecek olan Gmkhan Türkmen'in şubat ayındaki ilk adresi Selçuklu Kongre Merkezi Anadolu Oditoryum Konya. Konser takvimi ve bilet fiyatları aşağıda yer almaktadır.

 

2020 Gökhan Türkmen Konya konseri

25 Şubat 2020 Salı Selçuklu Kongre Merkezi Anadolu Oditoryum Konya  21:00
Bilet fiyatları:
1. Kategori - 132.00 TL
2. Kategori - 110.00 TL
3. Kategori - 88.00 TL
4. Kategori - 77.00 TL
5. Kategori - 55.00 TL

Dikkat edilmesi gerekenler
- Organizasyon şirketinin bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.
- Organizatör firma, misafirlere rahatça eğlenebilecekleri bir ortam sunabilmek için mekan girişinde uygun görmediği kişileri kapıda bilet iadesi yaparak içeri almama hakkına sahiptir.

 

2020 Gökhan Türkmen Ankara konseri

26 Şubat 2020 Çarşamba MEB Şura Salonu Ankara 21:00
Bilet fiyatları:
1. Kategori - 132.00 TL
2. Kategori - 110.00 TL
3. Kategori - 99.00 TL
4. Kategori - 88.00 TL
5. Kategori - 66.00 TL

Dikkat edilmesi gerekenler
- Organizasyon şirketinin bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.
- Organizatör firma, misafirlere rahatça eğlenebilecekleri bir ortam sunabilmek için mekan girişinde uygun görmediği kişileri kapıda bilet iadesi yaparak içeri almama hakkına sahiptir.


 

Gökhan Türkmen konser bileti fiyatları kaç lira?

Ünlü şarkıcıyı dinlemek isteyenler beş kategoriden bilet alabilirler. Kategorilere ayrılan biletler beş farklı seçenekle birlikte müzik severleri için satışta. Biletix üzerinden satın alma işlemi gerçekleştiridkten sonra rezervasyon için lütfen 0538 462 60 75 numaralı telefonu arayınız. Aksi takdirde etkinliğe giriş sağlayamazsınız.



gökhan türkmen 2020 konserleri

Gökhan Türkmen kimdir?

Gökhan Türkmen, 1 Eylül 1983 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Gökhan Türkmen'in annesi Erzincan, babası ise Rizeli'dir. 1997 yılında gitarla tanıştı. Habire Yahşi Lisesi Mezunudur. 2000 yılından itibaren çeşitli mekân ve organizasyonlarda gitar ve sesiyle boy göstermeye başladı. 2003 yılında Kocaeli Üniversitesi Endüstriyel Yönetim Bölümünden mezun oldu.

Eğitimini tamamladıktan sonra Şan eğitimi alan Türkmen, çeşitli alanlarda sahne alarak müzik hayatına başlamıştır. Sosyal medya üzerinden yayınladığı Büyük İnsan adlı şarkısıyla oldukça yüksek bir beğeni alan Gökhan Türkmen, ardından Dön ve Efkarlıyım şarkılarının da beğeni almasıyla Şarkıcı Keremcem ile Aykut Gürel tarafından destek alan Türkmen, 2008 yılında Büyük İnsan Albümünün çıkışını yapmıştır.

2010 Mart ayı ortasında çıkan Biraz Ayrılık adlı albümüyle büyük bir başarı sağlayan Türkmen, radyolarda ve müzik kanallarında en çok çalınan, yılın en çok ödül alan sanatçılarından oldu. Bu albümünde yer alan "Rüya", "Biraz Ayrılık", "Ayıp Ettin" ve oldukça ses getiren "Bir Öykü" adlı şarkısına klip çekti. 2011 yılında Aydın Ketenağ yönetmenliğinde çekilen "Ayıp Ettin" klibinde sanatçıya Nora Tokhosepyan eşlik ederken, yine aynı yönetmenin çektiği "Bir Öykü" klibinde Engin Hepileri ve Deniz Sipahi eşlik etti.

2012 yılında İşler Güçler dizisinin final bölümünde rol aldı. Gökhan Türkmen 2015 yılında FOX TV bu başarılarının getirisi Sesi Çok Güzel yarışmasında Sibel Can ve Sertab Erener ile birlikte jüri koltuğuna oturmuştur. Gökhan Türkmen, GTR Müzik Prodüksiyon ile birlikte FOX TV'de yayınlanmaya başlanan İnadına Aşk adlı dizinin müziklerinin yapımcılığını üstlenmektedir.

Diskografi
Büyük İnsan (2008)
Biraz Ayrılık (2010)
Ara (2012)
En Baştan (2014)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.