2021 Aleyna Tilki Konserleri | Bilet fiyatları ve konser takvimi

2021 Aleyna Tilki Konserleri | Bilet fiyatları ve konser takvimi
Türkiye'nin son dönemde en çok izlenen ve dinlenen şarkıcılarından biri olan Aleyna Tilki'nin 1 Temmuz'dan sonra dinleyeicilerinin karşısına çıkacağı etkinlikler sabırsızlıkla bekleniyor. Birbirinden popüler şarkılarını dinlenmesi üzere araştırılarak öğrenilmek isteniyor. 2021 Aleyna Tilki konserleri, bilet fiyatları ve konser takvimi haberimizde yer alıyor.

Youtube'da elde ettiği başarıyla müzik dünyasını sarsan ve sonrasında şöhret basamaklarını adım adım çıkarak listeleri altüst eden Aleyna Tilki'nin konserleri için sabırsız bir bekleyiş var. Özellikle genç kızların sevgilisi olan güzel şarkıcının sergileyeceği performansını izlemek isteyen binlerce kişi internette sorgulamalar gerçekleştirerek hem konserleri araştırılıp buna göre bilet alınmak isteniyor. 2021 Aleyna Tilki konserleri, bilet fiyatları ve konser takvimi haberimizde yer alıyor.


 

2021 Aleyna Tilki konserleri nerede ve ne zaman?

Yayımlanan genelge ile 1 Temmuz'dan itibaren kaldırılan pandemi kısıtlamalarıyla birlikte dinleyicilerinin karşısına çıkması beklenen Aleyna Tilki için sevenlerini sevindiren haber geldi. Temmuz ayının sonunda konser verecek olan başarılı şarkıcıyı dinlemek isteyenler için birçok alternatif bulunuyor. Bunları aşağıda sizler için sıraladık.


2021 Aleyna Tilki konserleri

Yüz milyonlarca dinlenen şarkıları ile hem sosyal medyada hem de müzik listelerinde adından söz ettiren Aleyna Tilki her geçen gün daha fazla kiliye ulaşmayı başarıyor. Konserlerini de binlerce hayranı dinlemek adına biletlerini almak istiyor. İşte Aleyna Tilki konserleri...


2021 Aleyna Tilki İstanbul konseri | Turkcell Vadi 31 Temmuz 2021 Cumartesi 21:00

- 6 yaş altı giremez, 6 yaş üstü bilete tabidir.
- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.
- Kurallar gereği tüm seyircilerimiz maskeli olmak zorundadır.
- Katılımcılar /İzleyiciler COVID-19 kapsamında alınan kurallara uymalıdır.
- Etkinlik sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde hazırlanan Oturma Düzeni ile gerçekleşecektir.
- Etkinliğe katılacak misafirlerin mekana gelmeden önce “Hayat Eve Sığar” uygulaması, SMS ya da E-Devlet portalı üzerinden HES kodu alması ve girişte HES kodunu ibraz etmesi gerekmektedir.
- Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır. 
- Etkinlik alanı girişinde dezenfektan, maske gibi koruyucu donanımlar bulundurulacaktır. 
- Satın alınan biletlerde iptal, iade ve değişiklik yapılmamaktadır.
- Organizasyon firması, diğer misafirleri rahatsız eden/edecek nitelikte, uygun görmediği kişileri etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla, etkinlik mekanına kişiyi almama hakkına sahiptir.

Bilet fiyatları
Sahne Önü Sandalye - 336.00 TL
Tribün 1. Kategori - 280.00 TL
Tribün 2. Kategori - 235.25 TL
Tribün 3. Kategori - 201.50 TL
Tribün 4. Kategori - 179.25 TL
Tribün 5. Kategori - 134.50 TL

aleyna tilki


Aleyna Tilki kimdir?

Aleyna Tilki (d. 28 Mart 2000, Konya), Türk şarkıcı. Ağustos 2016’da “Cevapsız Çınlama” single’ı ile Türkiye’de ses getiren bir çıkış yakalayarak tanındı. Aleyna Tilki, 28 Mart 2000’de Of, Trabzonlu bir anne ve Konyalı bir babanın çocuğu olarak Konya’da dünyaya geldi. Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına katılmasıyla ilk kez televizyonlarda görüldü. Ağustos 2016’da Türk besteci ve aranjör Emrah Karaduman’ın “Cevapsız Çınlama” adlı single’ında vokal olarak yer aldı. Single’ın YouTube’da yayınlanan klibi 2016’da Türkiye’de en çok izlenen video klip oldu ve bir yıl içinde 300 milyondan fazla izlendi. Böylece en çok izlenen Türkçe şarkı klibi unvanını yakaladı. Şarkı ise MusicTopTR Resmî Listesi’nde 2 numaraya kadar yükseldi. Tilki, Temmuz 2017’de ilk solo single’ı “Sen Olsan Bari”yi yayımladı ve Türkiye’de aynı listede 1 numara oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.